Dokladnie tak. Nie mozna wplacac kasy na eco i zaraz ich wyplacac w bankomacie. Ostatnio wplacilem 60zl przez psc, nie 600. I zaraz wyplacilem tysiaka w bankomacie to odrazu blok konta i wyjasnianie.Chyba, że wam chodzi o to, że wpłacam na Eco i bez obrotu wypłacam kartą Eco w bankomacie
Nie wiem. Po to mam eco zeby nie przelewac z niego kasy na konto bankowe. Po co ktos ma widziec ile mam pieniedzy.Czy wypłaty na konto bankowe przez zestPay ostatnio trochę przyśpieszyły czy nadal idą 3 dni?
Jak wpłacałem kiedyś trustly i chciałem wypłacić ecopayz, to miałem wszystko podzielone, teraz dawno tam nie grałem, to nie wiemJa z Jetona wpłacam do Betsson, tam obracam po kursie 1,01 jakimś i wypłacam na Eco
Ja póki o bez problemu wypłacam na Eco w ten sposób co napisałem, kwoty do 5kJak wpłacałem kiedyś trustly i chciałem wypłacić ecopayz, to miałem wszystko podzielone, teraz dawno tam nie grałem, to nie wiem
Amigo, nigdy nie bralem i nie biore bonusow u bukmacherow. Nigdy. Nic od nich nie chce. Maja mi tylko wyplacac to co wygram. To wszystko. To samo z kontami eco. Kazde jest zalozone na prwdziwa osobe. Wszyscy to moi znajomi. Zadnej sciemy typu kupowane konta. Problemy zaczely sie od kwietnia, czyli od wejscia w zycie jakiejs tam ustawy przez ktora eco wycofalo sie z wielu bukow. Wczesniej nie bylo zadnych problemow. Moze obracasz malymi sumami i maja to gdzies. Ja gram kupony i po 5k na typ wiec obrot na koncie eco mialem po kilkadziesiat tys miesiecznie. Poczytaj sobie na roznych grupach to zobaczysz co ludzie pisza. Duzo osob ma ten sam problem. Zreszta nawet eco mi odpisalo, ze maja teraz duzo takich spraw dlatego tak dlugo trzeba czekac na odppwiedz. Wczesniej zawsze odpisywali tego samego dnia. Zrob sobie prosty test jak mi nie wierzysz. Wpac na konto eco np 2k i tego samego dnia podjedz do bankomatu i to wyplac. Na 99% zaraz Ci konto zablokuja.Ziemba bo masz pewnie multikonta u buków. Żeby wyrwać np. kilka bonusów na start u tej garstki nielegalnych buków dostępnych. A tym samym masz kilka kont Eco. Więc nie dziw się, że masz problemy. Nie powiesz mi, że wielu znajomych u ciebie z tego korzysta. U mnie oprócz mnie nikt z szerokiego grona znajomych, o czymś takim nigdy nie słyszał. A jak się ma jedno konto Eco, jak ja. To przez dłuższy czas nie mam żadnego kłopotu. Wpłacałem do buków, wypłacałem i płaciłem kartą w punktach. Przez około 2 miesiące ostatnio. Bez problemu. No raz miałem problem z dostarczaniem kodu SMS do logowania na konto. Po napisaniu do nich (czat nieczynny), odpowiedź dostałem chyba dopiero po 8 czy nawet 10 dniach!! Więc z tym kontaktem to masakra u nich. A z tym problemem z kodami SMS to już na następny dzień było już dobrze. Więc jak ktoś nie kombinuje z multikontami, nie powinien mieć problemów.