D
0
Dzbankowsky
Użytkownik
A czy PayPal komuś też odrzuca transakcje? Co prawda widze przy tej możliwości prowizje 10% ...
Ja z Jetona wpłacam do Betsson, tam obracam po kursie 1,01 jakimś i wypłacam na Eco
Nie pisze Ci nic o proporcjonalnym wypłacaniu na metody płatności, jakich używasz do wpłat? Nordicbet (klon) ma takie zapisy i nie przejdzie mi wypłata np. z MuchBetter depozyt obrócony przez Trustly. Unibet jest perfekcyjny pod to, bo się nigdy nie przyczepił o takie wybory.Ja z Jetona wpłacam do Betsson, tam obracam po kursie 1,01 jakimś i wypłacam na Eco
Ok, a weryfikowales konto w jeton? Są jakieś limity wpłat? Wpłaty są natychmiastowe jak w Eco?Ja z Jetona wpłacam do Betsson, tam obracam po kursie 1,01 jakimś i wypłacam na Eco
normalna procedura , też tak miałem , zapobieganie praniu brudnych pieniędzySłuchajcie, co mam im odpisać? Całkowicie nie rozumiem, dlaczego się mnie czepiają dlaczego wpłaciłem i wypłaciłem pieniądze bez operacji. Nie ukrywam, że sytuacja mnie urytuje
No dobra, ale co im odpisać?normalna procedura , też tak miałem , zapobieganie praniu brudnych pieniędzy
o a ja podesłałem im wyciąg z zamazanymi wszystkimi tytułami transakcji, odbiorcami i kwotami i mi też nie przyjęli. Dostałem info, że na wyciągu wszystko musi być widoczne, więc sobie darowałem weryfikację wyciągiem. A swoją drogą to chyba powinno to zostać przerzucone do tematu o JetonieMiał ktoś problem z weryfikacją w Jeton? Próbowalem wysłać im wyciąg z konta/potwierdzenie losowego przelewu z widniejącym adresem ale niestety odrzucają bo dokument nie spełnia ich kryteriów, a na adres, który im podałem nie dostaje żadnych rachunków..
Tak, zły dział, ale dzięki za odpowiedź.o a ja podesłałem im wyciąg z zamazanymi wszystkimi tytułami transakcji, odbiorcami i kwotami i mi też nie przyjęli. Dostałem info, że na wyciągu wszystko musi być widoczne, więc sobie darowałem weryfikację wyciągiem. A swoją drogą to chyba powinno to zostać przerzucone do tematu o Jetonie
wyglada na to, ze sie mylilem i buki z licencja gibraltaru i isle of man dalej przyjmuja wplaty/wyplaty ecopayz. chodzi o licencje przyznana przez te dwa terytoria a nie posiadanie spolki zarejestrowanej w tych krajach.napisze to tez tutaj, zeby nie bylo potem zdziwienia xd buki z licencja gibraltaru, isla del man tez odpadaja dla eco, bo jest to terytorium wielkiej brytanii. chyba w jednym z linkow jest wymieniony zigzag, ktorry tez nie przyjmuje juz wplat/wyplat eco a jest na licencji gibraltaru.
Mialem to samo juz dwa razy i odpisali, ze jak jesscze raz tak zrobie to mi zablokuja konto. Podobno maja zapisane w regulaminie, ze nie wolno robic przelewu na revo i zaraz wyplacac tych pieniedzy w bankomacie. Najlepiej wplacac i uzywac karty do platnosci, ale nie wyplacac gotowki.Słuchajcie, co mam im odpisać? Całkowicie nie rozumiem, dlaczego się mnie czepiają dlaczego wpłaciłem i wypłaciłem pieniądze bez operacji. Nie ukrywam, że sytuacja mnie urytuje