U
57
uzytkownik-163016
Użytkownik
Czy mogę na wyciagu zamazać niektore zbędne informajce ??
Nie piszesz nawet do czego jest Ci to potrzebne a oczekujesz odpowiedzi. Stan konta z ecopayz przy weryfikacji konta u buka czy weryfikacja ecopayz i zamazanie stanu konta na koncie w banku? Jesli to drugie to mozna zaslonic stan konta i czesc numeru konta w banku. Jak nie przejdzie to wtedy pytaj ich support. Mi weryfikuja eco przy czesciowo zamazanym koncie bankowym i zamazanym nr klienta. Co do stanu konta nie zamazywalem ale chyba tez mozna. Nie to jest najwazniejsze.Pomoże ktoś ?? Np stan konta?? Czy po prostu im wsyłać tak jak jest ??
Ta druga opcja, i tak zrobię jak napisałeś i zobaczymy co z tego wyjdzie. I ile już Ci czasu weryfikują?Nie piszesz nawet do czego jest Ci to potrzebne a oczekujesz odpowiedzi. Stan konta z Ecopayz przy weryfikacji konta u buka czy weryfikacja Ecopayz i zamazanie stanu konta na koncie w banku? Jesli to drugie to mozna zaslonic stan konta i czesc numeru konta w banku. Jak nie przejdzie to wtedy pytaj ich support. Mi weryfikuja Ecopayz przy czesciowo zamazanym koncie bankowym i zamazanym nr klienta. Co do stanu konta nie zamazywalem ale chyba tez mozna. Nie to jest najwazniejsze.
Werifkuja konto szybko. Jakos kolo 1 dnia roboczego max.Ta druga opcja, i tak zrobię jak napisałeś i zobaczymy co z tego wyjdzie. I ile już Ci czasu weryfikują?
7 złotych ale przy jakiej wypłacie ? Mi ostanio wzięło 28 zlotych przy wypłacie 300 zł w PKO BP. Konto w funtach, karta w funtachJak wypłacam w bankomacie PKO to pobiera 7 złotych z groszami. Jak w Euronecie to trzeba wybrać czy przeliczyć czy nie. Co bardziej się opłaca? Wzięcie przeliczenia czy odrzucenie? Bo tam to 16 złotych aż biorą przy przeliczeniu. Mam kartę do konta w PLN. A boję się odpalać kalkulator w głowie w momencie jak karta jest w bankomacie, żeby mi nie zjadło
Wiesz może czy jak mam konto w euro i do tego podpiętą kartę w euro, a środki mam na koncie w złotówkach to czy mogę nie przerzucając środków na konto w euro wypłacić to w bankomacie? Pytam, bo wtedy oszczędziłbym na przerzuceniu środków z konta w złotówkach na konto w euro.przy wyplatach pobiera mi kolo 60 pln od kazdego tysiaka
wplata karta na skrilla wychodzi kolo 40 pln od 1000
o