Jaki bankomat? Dużo zależy od bankomatu bo niekotre doliczaja sobie prowizje dodtakowoJa mam zgodność karta+konto w euro a za wypłatę 300 zł wzięło plus minus 340 zł. Dramat. Również nie wiem jak niektórym wychodzi 5-6%
Tak, miałem kasę tylko na koncie euro i mam kartę w euroA masz konto w euro i kartę w euro?
i przy karcie euro do konta euro ile wychodzi za wyplate 1000 pln z bankomatu?Napisz do supportu może się da.
Ja mam dwa konta w Ecopayz, jedno PLN i podpięta kartę USD i drugie konto EURO i kartę EURO którwą wcześniej miałem do konta PLN ale napisałem prośbę i mi przeniesli.
Niewiem nie próbowałem jeszcze tyle z tą kartą, najczęściej wypłacam na kontoi przy karcie euro do konta euro ile wychodzi za wyplate 1000 pln z bankomatu?
ponawiam pytanie, dziekiszczerze mowiac jak sam nie sprawdzisz to sie nie dowiesz, wszedzie pisza inne sumy, jutro pojde do santander i wyplace 3 razy 250 e i zobaczymy ile wezma.
Pytanie, wsadzam karte do bankomatu i brac przewalutowanie czy jak? w pln maja liczyc czy w euro? bo zawsze mi sie to pier.doli, czlowiek stary to karta umie za piwo zaplacic w monopolu, a na roznych forach roznie pisza
Dodam, ze konto euro gold i karta euro
Dzieki !