Wow to jestem w mega szoku, ze taki zabieg stosuja bez zadnych podejrzen o multi..Ja miałem jedno, obrót prawie zerowy a i tak miałem taką weryfikację
Wow to jestem w mega szoku, ze taki zabieg stosuja bez zadnych podejrzen o multi..Ja miałem jedno, obrót prawie zerowy a i tak miałem taką weryfikację
Niby między subkontami nie ma opłatTo przelanie z konta PLN na subkonto EURO, też jest dodatkowo przewalutowane?
To musiałbym ich poprosić teraz o zmianę na EURO konta ?
Uwazajcie na tych cwaniakow z Ecopayz,Musimy potwierdzić Twoją tożsamość i upewnić się, że Twoje konto ecoAccount jest bezpieczne, w związku z czym prosimy Cię o przesłanie wysokiej jakości zdjęcia przedstawiającego Ciebie, trzymającego dokument tożsamości obok twarzy wraz z podpisaną kartką,z napisem „dla Ecopayz” zawierającą również aktualną datę. Upewnij się, że oświetlenie jest dobre, a aparat jest tak ustawiony, aby zdjęcie było wyraźne i dobrej ostrości.
I bardzo dobrze. Przynajmniej wiem ze moje Pieniadze sa tam bezpieczneUwazajcie na tych cwaniakow z Ecopayz,
Bo ewidentnie od poczatku roku zaczeli polowanie na hajs tam gdzie sa jakies obroty i wplaty do bukmacherow+
przelewy miedzy rachunkami to dowalaja ta weryfikacje selfie+ data i kartka "dla Ecopayz"
uprzednio po zablokowaniu mozliwosci wszystkich transakcji tym zoltym komuniaktem o koncie w trakcie przegladu
w praktyce jesli konto kupione do gry u bukmacherow i nawet zweryfikowane selfi,
to bez namiarow do wlasciciela ID hajs nie do odzyskania
Mowisz ze tak bedzie najszybciej i najlepiej ?? ewentualnie jeszcze mam wyciag z banku podobno też chyba może byc ?? Czytałem gdzieś ze z mbanku nie przechodzi ale z pekao juz takbank wydaje Ci na wniosek zaswiadczenie papierowe/potwierdzenie prowadzenia rachunku(nie wiem jak w pko w moim koszt 15zl).. gdzie jest adres itp dane..skan i wysylasz to do nich..przechodzi bez problemu, ja nie mialem jak potwierdzic inaczej adresu, po wielu wymianach wiadomosci wlasnie jakis pdf, plikow itp to zaswiadczenie przeszlo bez problemu.
Zazwyczaj wyciąg jest ok.Mowisz ze tak bedzie najszybciej i najlepiej ?? ewentualnie jeszcze mam wyciag z banku podobno też chyba może byc ?? Czytałem gdzieś ze z mbanku nie przechodzi ale z pekao juz tak
wygrywanie na bukmacherce zapewne Ci nie grozi, to rzeczywiscie masz powody sie cieszycI bardzo dobrze. Przynajmniej wiem ze moje Pieniadze sa tam bezpieczne
Ja mam status najwyzszy VIP i żadnych weryfikacji dziwnych nie mialem. Zazywczaj spotyka to kombinatorowjaki status konta macie przy tej dodatkowej weryfikacji z kartka w reku?
silver? gold ?
Jak nie ma sie 18lat jak w twoim przypadku to trzeba kombinować..wygrywanie na bukmacherce zapewne Ci nie grozi, to rzeczywiscie masz powody sie cieszyc
człeniu, ale ty tez jestes kombinatoremJa mam status najwyzszy VIP i żadnych weryfikacji dziwnych nie mialem. Zazywczaj spotyka to kombinatorow
Jak nie ma sie 18lat jak w twoim przypadku to trzeba kombinować..