dokladnie, karta idzie tydzien
przed chwila wyplacalem kase z bankomatu pekao sa. wyplacilem 1000zl pobralo 1056,34 ????
Z tego co napisałeś można wywnioskować, że wypłacasz w bankomacie z konta w PLN, a to nie jest możliwe ze względu na to, że prowizja wynosiłaby w tym przypadku znacznie więcej. Masz konto w PLN oraz EUR i zapewne przelewasz środki z konta PLN na konto w EUR i wypłacasz z bankomatu za pomocą karty.ja mam konto w pl karte euro
na koncie mam przykladowo 3500 pln
. wyplacam 1000zl z bankomatu 3x w ciagu dnia. wychodzi 1056 z bankomatu pekao sa.
nie da się dodać karty, nie wiem czemu. A nawet jak dodasz i wpłacisz to nie będziesz mógł tych środków przelać do buka. Zostają przelewy24 lub pscWitam panowie mam problem z dodaniem karty kredytowej wpisuje dane i przycisk dodaj karte jest na szaro,, nie mam pojecia o co chodzi , live chat zawsze Busy :/ w ogole podczas dodawania karty wyskakuje komunikat ze po dodaniu karty nie bede mogl kozystac z gier hazardowych zakladow itd :/ o co chodzi ????????????
kursy wymiany pytałem się swego czasu supportu: xe.comZ tego co napisałeś można wywnioskować, że wypłacasz w bankomacie z konta w PLN, a to nie jest możliwe ze względu na to, że prowizja wynosiłaby w tym przypadku znacznie więcej. Masz konto w PLN oraz EUR i zapewne przelewasz środki z konta PLN na konto w EUR i wypłacasz z bankomatu za pomocą karty.
Z czystej ciekawości zapytam, skąd Ecopayz bierze kursy wymiany waluty pomiędzy własnymi kontami (EUR -PLN)?
To jak zauktualizowac konto do gold bo wszystkie warunki spelnione tylko ostatni dodanie karty mi brakujenie da się dodać karty, nie wiem czemu. A nawet jak dodasz i wpłacisz to nie będziesz mógł tych środków przelać do buka. Zostają przelewy24 lub psc
A nie jest tak że oni przyjmują tylko karty jednej organizacji, np Visa, a Mastercard nie (albo na odwrót). Tak mi się coś kojarzy, spróbuj z inną i będziesz wiedział. Albo zapytaj ich ????Witam panowie mam problem z dodaniem karty kredytowej wpisuje dane i przycisk dodaj karte jest na szaro,, nie mam pojecia o co chodzi , live chat zawsze Busy :/ w ogole podczas dodawania karty wyskakuje komunikat ze po dodaniu karty nie bede mogl kozystac z gier hazardowych zakladow itd :/ o co chodzi ????????????
Masz kilka kont eco ze az takiej weryfikacji zazadali?Musimy potwierdzić Twoją tożsamość i upewnić się, że Twoje konto ecoAccount jest bezpieczne, w związku z czym prosimy Cię o przesłanie wysokiej jakości zdjęcia przedstawiającego Ciebie, trzymającego dokument tożsamości obok twarzy wraz z podpisaną kartką,z napisem „dla ecoPayz” zawierającą również aktualną datę. Upewnij się, że oświetlenie jest dobre, a aparat jest tak ustawiony, aby zdjęcie było wyraźne i dobrej ostrości.
Ja miałem jedno, obrót prawie zerowy a i tak miałem taką weryfikacjęMasz kilka kont eco ze az takiej weryfikacji zazadali?