Załóż konto w banku w Santander, można online łącznie z weryfikacją. Idź do banku po wyciąg miesięczny. Tam będzie adres i imię i nazwisko. Zrób foto i im wyślij. Mi przyjęli taki dokument, a też bujałem się długo z weryfikacją bo właśnie potwierdzenie adresu było problemem (też nie mam "kwitów" na siebie). Innego wyjścia nie masz.panowie mam problem poniewaz nie posiadam dowodu zameldowania ani rachunku za media czy oswiadczenie banku. Jaki daliscie papierek zeby zweryfikować adres zameldowania ??
Złóż wniosek -> Kategorie -> Rachunki -> Dokumenty związane z dokonywanymi transakcjami -> Zamówienie wyciągu na życzenieWie ktoś może jak wyciągnąć od mBanku wyciąg konta z adresem?
/
Znalazłem. Pasaż > Usługi > Dyspozycje > Złóż wniosek > Zamów zaświadczenie o posiadaniu rachunku. Koszt 40 zł, możliwy kurier 25zł skan który przychodzi na e-mail 5zł
Dokładnie, zamiast dodać adres do zwykłego wyciągu to jeszcze trzeba szukać niewiadomo gdzie i ta opłata ...Złóż wniosek -> Kategorie -> Rachunki -> Dokumenty związane z dokonywanymi transakcjami -> Zamówienie wyciągu na życzenie
Głębiej się już tego chyba ukryć nie dało :/
Nie myślałem, że tak szybko będę tęsknił za skrillem... Tam kartą za zakupy płaciło się bez żadnej prowizji, a nasze narzekania budziła strata 18 zł przy wypłacie 1000 zł z bankomatu... To se ne vrati ????Dzisiaj zapłaciłem kartą za jedzenie na pyszne.pl i pobrało po kursie 4.14 czyli chyba 3,8% prowizji, więc nie tak źle.
Co racja to racja, użyłem tej karty jeszcze raz w biedronce (nie bierzcie kursu, który proponuje terminal - 2.93 za euro, tylko kliknijcie "NO" - policzyło po 4.16) i już mam bloka na koncie:Nie myślałem, że tak szybko będę tęsknił za skrillem... Tam kartą za zakupy płaciło się bez żadnej prowizji, a nasze narzekania budziła strata 18 zł przy wypłacie 1000 zł z bankomatu... To se ne vrati ????
mialem ten sam komunikat,Co racja to racja, użyłem tej karty jeszcze raz w biedronce (nie bierzcie kursu, który proponuje terminal - 2.93 za euro, tylko kliknijcie "NO" - policzyło po 4.16) i już mam bloka na koncie:
Your account is currently under review.
A temporary hold has been placed on some of your ecoAccount features while we review your account activity.
Please contact Customer Support who will be able to assist you further.
I zero odpowiedzi od wczoraj.
Poszło bez problemu. Dwie godziny temu dostałem maila:mialem ten sam komunikat,
na livechat stwierdzili ze to przez logowanie z vpn (wczesniej logowalem sie tak z 1000 razy), w kazdym razie odblokowane natychmiast. Daj znac czy poszlo bez problemu.