Czy Ty wiesz co to jest ironia? Zauwazylem ze masz problem z pojeciami socjalizm i liberalizm wiec jest duze prawdopodobienstwo ze z tym również...
A co Ci PO ukradło? Jestes kolejnym sfrustrowanym obywatelem, który idzie w pochodzie pod transparentem "Złodzieje!"?
Dla mnie jacy wyborcy i sympatycy danej partii - taka partia. No jakoś sobie nie przypominam aby na wiecach PO, ktos rzucał w operatorów, wyganiał ich slowami "won! tu jest
Polska!" albo okładał pięsciami przeciwników. No ale jak "siła argumentu się skonczyła pozostaje tylko siła"
Nie słyszałes jak z tego zdjecia krzyczeli "heil hitler!" a to dziwne, z reguły ze zdjec słychac głosy ????
Poza tym nie musieli tego krzyczec. Sam gest jest na całym swiecie kojarzony z III Rzeszą, Hitlerem i nazistami. Tobie sie z tym nie kojarzy? A z czym? "5 piw proszę!"? ????
Heh, ależ z Ciebie zakompleksiony idiota... Patrz, Di Canio to nazista, gloryfikuje Hitlera
http://img.aktualne.centrum.cz/71/2/710200-di-canio.jpg
Z czym jest kojarzone to mnie mało obchodzi, bo ten gest był popularny znacznie wcześniej, jak bardzo dawno temu to radzę poszukać, bo kojarząc go tylko z III Rzeszą udowadniasz, że albo nie chodziłeś do szkoły, albo był naprawdę niski poziom.
Jakie problemy z pojęciami? To, że nie masz poglądów, tylko wiernie bronisz swoich idoli to jest fakt. To, że PO, tak samo jak i PiS wprowadza/ła socjalizm to też jest fakt.
W takim razie niewielu wyborców PO znasz. Ja miałem okazję porozmawiać z fanatykami Tuska i muszę powiedzieć, że naprawdę nie potrafią dyskutować. Chodzi mi o tych wyznawców, którzy roznoszą ulotki i inne duperele, w których można poczytać głównie o tym, kogo w rodzinie ma Komorowski.
Co mi PO ukradło? Pomijając to, że muszę utrzymywać tych darmozjadów to np. dzięki ustawie antyhazardowej straciłem kilkaset złotych, bo z dniem gdy została wprowadzona sponsorzy(buki internetowe) niektórych konkursów przestali finansować
konkursy. No i w imię czego to straciłem? Nawet ci idioci na tym nie zyskali! Chociaż "idioci" to złe słowo, bo jak ktoś tak pięknie potrafi manipulować motłochem to nie może być głupi.
Przy wykonywaniu gestu "Heil Hitler" polscy narodowcy krzyczą np. "Chwała Wielkiej Polsce!", rzeczywiście jest to gloryfikacja nazizmu...
Bo na wiece PO nie przychodzi np.
TV Trwam, myślisz że byłaby tam potraktowana w sposób kulturalny? Jakoś w to wątpię. Po co mieliby obrażać Lisa, skoro w każdym programie promuje PO i Tuska. Poza tym jak już mówiłem, na tym filmiku wiele osób po prostu odpowiada na pytania. Część reaguje bardzo agresywnie, przesadnie agresywnie ale tak to jest. Fanatycy są po obydwu stronach i jakoś nie widzę zbyt wielkich różnic. Wystarczy zobaczyć co młodzieżówka PO robi w internecie. Np. na YT przeważnie usuwa wypowiedzi tych osób, które konstruktywnie krytykują, a zostawiają najbardziej agresywne, wulgarne wypowiedzi przeciwników, żeby to pokazać jacy to oni są źli. Wiem co mówię, bo sam pisałem komentarze bez żadnego obraźliwego słowa, a zostawały one usuwane bez podania przyczyny. Nic tak nie boli jak prawda.