>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusje o Premier League

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety ale The Reds w tym sezonie to drużyna zagadka potrafią rozegrać świetne spotkanie by w następnym ze zdecydowanie niżej notowanym rywalem przegrać. Jak dla mnie ich spotkania to No Bet jedynie pozostaje Live gdzie widać jak podopieczni Kloppa mają dyspozycję dnia. Widać że zespół potrzebuje albo zgrania albo jeszcze większej przebudowy.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ranieri zwolniony z Leicester! Co oni palą na tym King Power Stadium?! Chyba są nienormalni, teraz to nic innego im nie zostało tylko spaść do Championship. Ranieri to była jedyna osoba która mogła utrzymać ten klub w PL. Ciekawe kogo zatrudnią, żaden dobry trener się tego nie podejmie bo to głupota brać ten klub w tym momencie. Ale za tą głupotę słono zapłacą.

V 1,1K

viren

Użytkownik
No wlasnie nie. Szli w przepasc i nie bylo zadnego pomyslu wykaraskac sie.
To jak titanik szli na dno i nawet nie chcialo sie wezwac pomocy
Nowy impuls to zawsze jakas szansa z tym klaunem spadliby na 1200%

Otrzymane punkty reputacji: +1
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Ranieri zwolniony z Leicester! Co oni palą na tym King Power Stadium?! Chyba są nienormalni, teraz to nic innego im nie zostało tylko spaść do Championship. Ranieri to była jedyna osoba która mogła utrzymać ten klub w PL. Ciekawe kogo zatrudnią, żaden dobry trener się tego nie podejmie bo to głupota brać ten klub w tym momencie. Ale za tą głupotę słono zapłacą.
To i ja zapytam Ciebie co Ty palisz, że takie bzdury wypisujesz? ???? Ranieri jedyną osobą która mogła ich utrzymać w lidze? Nie żartuj. On był jedyną osobą, ale właśnie do tego żeby ten klub spuścić do Championship. W poprzednim sezonie wygrali ligę, sami nie wiedzą jakim cudem. Poziom Premier League rok temu był okropnie żenujący, co pokazuje właśnie mistrzostwo Lisów. Obecnie liga jest straszliwie mocna i wszystko weryfikuje Lisy. Przed sezonem już wiedziałem i pisałem, że wrócą na swoje miejsce - czyli połowę tabeli, ale żeby aż tak się stoczyć i walczyć o utrzymanie? Nic tylko pogratulować Ranieriemu. Widziałeś jak wygląda ich gra? Tego nie da się oglądać i tylko głupi nazwie to grą w piłkę nożną. W tym roku w lidze nie strzelili jeszcze gola, z ligą mistrzów już mogą się pożegnać, w pucharze odpadli z Millwall, które od 50 minuty grało w 10... kogo za to winić? Zawodników? Może i w jakimś stopniu tak, ale trener za takie rzeczy za każdym razem płaci &quot;głową&quot; i tak samo było tym razem. Niestety, ale skromnością i miłymi konferencjami meczów się nie wygrywa.
Ciekaw jestem kogo teraz wezmą w jego miejsce - a raczej kto podejmie się tego zadania i obejmie Lisy. W mediach pojawia się sporo nazwisk, ale jak podaje Sky Sports tak prezentuje się czwórka faworytów: Mancini, Nigel Pearson, Pardew i Frank de Boer. Ten pierwszy jest stanowczym faworytem według bukmacherów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
gary-linker 69

gary-linker

Użytkownik
Jestem kibicem Leicester od koło 2 lat i kiedy widzę takie komentarze i to jeszcze pisane masowo na polskich forach to mi ręce opadają. W poprzednim sezonie dostał tzw. gotowca, kto oglądał końcówkę 14/15 ten wie o czym mówię + Kante kupiony jeszcze za poprzednika.
To co on wyprawiał w obecnym sezonie woła o pomstę do nieba, niestety i tak został zwolniony za późno,( co i tak było nie uniknione) zdążył poprzegrywać z najgorszymi zespołami ligi i odpaść z beznadziejnie grającym millwal

PS. Wszystkim, którzy współczują Ranieremu życzę żeby dołączył do waszego klubu i zrobił z nim &quot;grecję&quot;.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ręce to opadają jak się czyta bzdety &quot;znawcow&quot; co myślą że jak się zwolni trenera to drużyna nagle zacznie lepiej grać. To Ranieri zrobił z przeciętnego zespołu, który ledwo się utrzymał w lidze, mistrza Anglii co było największą sensacją w historii sportu. To przy nim wielu przeciętnych graczy stało się wielkimi gwiazdami. To on kilka tygodni odebrał nagrodę za trenera roku FIFA. W Lidze Mistrzów mają spore szansę na awans do ćwierćfinału. Zespół skupił się zbytnio na LM i są efekty, ale głupotą było zwolnienie Ranierego i tyle. To samo co ja, mówił Mourinho, mam więc nadzieję więc że właściciele Leicester przekonają się że takimi wielkimi znawcami piłki jak osoby powyżej tego posta...

V 1,1K

viren

Użytkownik
No jednym slowem geniusz,jeden tytul/puchar na 40 lat trenerki.
Nawet slepiec czy Harry Redknapp by cos zdobyl jak mu sie tyle lat pozwala pracowac
Dostal samograja zlozonego przez Pearsona ktory na poczatku jeszcze gral fajna pilke a potem monotematyka - wrzutki w pole karne i pady w celu wyludzenia karnego
Zeby bolaly nie dalo sie tego ogladac, ale liga potrzebowala bajki to ja sobie stworzyla

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
I jak, Ranieri jedyną osobą która mogła ich utrzymać w lidze? ???? Pomijając oczywiście, że od XX spotkań nie widać było jakiejkolwiek poprawy i impulsu by coś jednak zaczęło działać, a tu proszę - Ranieri wylatuje, tymczasowo drużynę przejmuje asystent i co? I pokonują u siebie Liverpool 3-1 ???? No ale przecież Ranieri jedyną osobą, która mogła coś tutaj zrobić... zgadza się, mógł zrobić, mógł zrobić spadek do Championship. Oglądałem ten mecz i widać było znowu te Leicester z poprzedniego sezonu, tą zadziorność, walkę o każdą piłkę i centymetr boiska, Vardy znowu był postrachem obrońców, który pojawiał się &quot;znikąd&quot; za ich plecami. Za 4 dni grają z Hull i jestem pewien, że będzie to kolejny wygrany mecz dla Lisów, do tego kurs 1.83 jak najbardziej zachęca do gry. A co do nowego trenera to myślę, że Shakespeare powinien dostać szansę na najbliższe parę spotkań albo chociażby do końca sezonu. Nie wiem czy dobrą opcją dla klubu będzie szukanie trenera jak najszybciej na teraz. Według mnie lepiej jak poczekają do lata, sezon i tak jest już stracony, a i po sezonie na pewno będzie więcej nazwisk do wyboru. Jeszcze wczoraj w całorocznym można było pograć kto zostanie następnym trenerem Lisów i zdecydowanym faworytem był Pearson z kursem 2.37, drugi był właśnie Shakespeare z bodajże kursem 5 lub 6. Obecnie nie widzę tego zakładu, więc rzeczywiście może być coś na rzeczy.

nedved94 637

nedved94

Użytkownik
po wygranej nad City też byłeś taki nabuzowany? takie rzeczy się w piłce zdarzają, ale jak chcesz teraz grać w każdym spotkaniu na Leicester to nikt Ci przecież nie broni ????

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Ręce to opadają jak się czyta bzdety &quot;znawcow&quot; co myślą że jak się zwolni trenera to drużyna nagle zacznie lepiej grać.
Nie ma co iść w jedną stronę, bo różnie to bywa. Jak w życiu - czasem trzeba zmienić kobietę, by konar ponownie zapłonął :)
IMO - Ranieri wielkim trenerem nie jest i nie był. W ubiegłym sezonie coś zaiskrzyło i później wszystko toczyło się rozpędem. Poza tym praktycznie nikt aż tak mocno na Lisy nie naciskał, &quot;uznani&quot; dali ciała po całości i tylko Tottki próbowały.
Kiedyś podobnie po mistrza Niemiec sięgnął Stuttgart z Arminem Veh. Dziś ten klub na zapleczu Bundesligi, a o trenerze nie słychać.
IMO - długotrwałe trzymanie trenera na ławce rzadko się sprawdza. Na wyspach akurat SAF jest dobrym przykładem, a z drugiej strony Wengera to Arsenal powinien wyj....ć 8 lat temu.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
po wygranej nad City też byłeś taki nabuzowany? takie rzeczy się w piłce zdarzają, ale jak chcesz teraz grać w każdym spotkaniu na Leicester to nikt Ci przecież nie broni ????
Oczywiście, że byłem. Jako kibic Chelsea strata punktów City niezwykle cieszy :cool: I nie pisz głupot o jakimś graniu na każdy mecz Leicester, bo tylko wspomniałem o nadchodzącym spotkaniu z Hull, który moim zdaniem wygrają, a na pewno mają na to spore szanse. Bez odbioru.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
A ja uważam, że zwolnienie Ranieriego to dobra decyzja ale pochopna. Ludzie komentujący jego wyniki w PL zapominali, że priorytetem jest Liga Mistrzów i utrzymanie w kraju. Co za tym idzie przewidywałem ten proceder dopiero po odpadnięciu z Ligi Mistrzów. Zarówno klub jak i zawodnicy zachowali się nie fair w stosunku do swojego ex-trenera. Liga Mistrzów to jego &quot;dziecko&quot; i odbieranie mu go przed obiecującym rewanżem było policzkiem w twarz. Ale mnie to nie dziwi bo dzisiejsi właściciele wzorują się na Perezie, który jest dla mnie zerem po zwolnieniu Ancelottiego. Liczy się tylko hajs. Rozumiem, że biznes iz biznes ale są rzeczy ważne i ważniejsze.
---------------------------------------------------------
http://www.meczyki.pl/newsy/ozil-wspomina-prace-z-mourinho-bylo-ostro-jestes-tchorzem-idz-pod-prysznic-nie-potrzebujemy-cie/49841-n
Łapcie ciekawy fragment ze zbliżającej się autobiografii Ozila. Chyba już wiadomo co różni Ozila z Realu a tego z Arsenalu. Trener. Nic dziwnego, że Niemiec uzależnia podpisanie kontraktu od pozostania Wengera skoro ten mu pozwala na bycie &quot;cieniem&quot;. Szkoda tylko, że taki magik nie ma ambicji. Jak mu się chce to przecież top1 10a na świecie.

---------------------------------------------------------
Na sam koniec kolejna ciekawa kwestia. Dość przedawniona ale widzę, że nikt tego nie poruszył.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/mark-clattenburg-odchodzi-z-premier-league/0fnvxw
Ja akurat jestem smutny. Bądź co bądź był to bardzo solidny sędzia, który nie dawał sobie w kaszę dmuchać. Rządził na boisku a błędy... zdarzają się każdemu.

F 0

fabwal

Użytkownik
Oczywiście że dobra decyzja. Leicester stali się trochę niewolnikiem Ranieriego. Dzięki emu że wygrał misia stał się prawie nietykalny. Od razu widać było efekty w pierwszym meczu Lisów. Zresztą, Kapi może dostanie teraz więcej grania ????

nedved94 637

nedved94

Użytkownik
A ja uważam, że zwolnienie Ranieriego to dobra decyzja ale pochopna. Ludzie komentujący jego wyniki w PL zapominali, że priorytetem jest Liga Mistrzów i utrzymanie w kraju. Co za tym idzie przewidywałem ten proceder dopiero po odpadnięciu z Ligi Mistrzów. Zarówno klub jak i zawodnicy zachowali się nie fair w stosunku do swojego ex-trenera. Liga Mistrzów to jego &quot;dziecko&quot; i odbieranie mu go przed obiecującym rewanżem było policzkiem w twarz. Ale mnie to nie dziwi bo dzisiejsi właściciele wzorują się na Perezie, który jest dla mnie zerem po zwolnieniu Ancelottiego. Liczy się tylko hajs. Rozumiem, że biznes iz biznes ale są rzeczy ważne i ważniejsze.
dla mnie również decyzja o zwolnieniu carleto jest niezrozumiała i tęsknię za nim jako kibic realu. jednak wszyscy zapominają, że miał on problem z plecami i potrzebował operacji oraz odpoczynku.

a co do ranieriego... żałosne zachowanie ze strony zawodników, można było zrobić to inaczej.

&quot;Kapi może dostanie teraz więcej grania&quot; - chyba na skrzypcach, przecież on jest beznadziejny. zagrał ze dwa dobre spotkania i na siłę gwiazdę się z niego robi

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Co by się nie stało, Guardiola będzie w przyszłym sezonie trenerem City. Dzisiaj czytałem że nawet 18 piłkarzy ma polecieć. Pierwszy sezon w Anglii więc cudów nie można wymagać, skład to też taki nijaki w sumie ma. Gwiazdy są ale to nie jest zespół, zespołu się buduje latami.

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Jeśli o mnie chodzi to chyba 2 miejsca zostały do obsadzenia.
Tottenham w tym roku nie ma prawa wypuścić 2 miejsca a Chelsea 1 miejsca. Jeśli The Blues nie stracą punktów na Old Trafford to można ich już koronować (chociaż jak dla mnie to nawet jak stracą to i tak zgarną tytuł).
Arsenal pewnie teraz przyciśnie - oni lubią końcówki sezonów jak walczą o ,,swoje trofeum&quot; i mają dobry terminarz (mecz tylko z United i Evertonem u siebie na dodatek, też wyjazd do Stoke po drodze, które nie gra o nic i do Leicester, które raczej powinno mieć już wylane). No i derby, które powiedzą wiele o sytuacji w tabeli.
Najgorzej z całej szóstki ma chyba United. Chelsea, Tottenham, Arsenal, City, ciężki wyjazd zawsze do Burnley, możliwe, że kończą meczem z Palace, który zadecyduje o utrzymaniu tych drugich. Co by nie mówić to prawdziwy test dla ekipy Mourinho i wątpię, aby go zdali. Temu zapewne Mou chce tytułu w LE, uważa, że to łatwiejsza droga. Niesie to także za sobą konsekwencje - pewne mecze będą musieli grać zmiennicy i top 4 raczej nie w tym sezonie.
Liverpool i City to ciężki dylemat. Liverpool potrafi przegrać nawet mając najprostszy terminarz a City to jednak tylko City...Ekipy te są raczej mało stabilne, chociaż patrząc na terminarz to ciężko aby miały się gdzie ewidentnie potknąć (możliwe, że pod koniec spotkają tych walczących o utrzymanie i się pomęczą, City ma jeszcze derby). Tutaj powinna być walka do ostatniej kolejki. Z racji tych derbów typuje, że City wypadnie z top 4 - tak poza tym starciem powinni raczej z Arsenalem gubić punkty dość podobnie, raczej zadecyduje punkt, może dwa.
1. Chelsea
2. Tottenham
3. Liverpool
4. Arsenal/City
5. City/Arsenal
6. United
7. Everton

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom