w StS (internetowym) w reszcie z tego co patrzyłem tylko jest H2H, min unibet, betsafe ale i tak można postawić jedno zdarzenie na kuponie, w sts np można więcej jeśli nie koliduje.Witam wie ktoś u jakiego buka można obstawiać top:8 ekstraklasy(interesują mnie bukmacherzy internetowi)
Jankowski poszedł zapewne tam, gdzie dali większą kasę . Ale z drugiej strony jest szansa, że z taką grą Piast zakwalifikuje się np do elem LE, a to może być dla nie go wystarczającym argumentem, tak samo granie i walka o mistrzostwo.Maciej Jankowski trafił do Piasta Gliwice, Co sądzicie o tym transferze wzmocnienie czy tylko uzupełnienie składu. Popularny Janosik miał trafić do Chorzowa tym czasem wybrał się do Piasta gdzie może mieć ciężko o podstawowy skład.
Pożyjemy zobaczymy.Wzmocnienie ..... tyle że Wisły.
Ciekawy zawodnik, po filmikach dostępnych w internecie można stwierdzić, że będzie wzmocnieniem, tylko czy się zdąży zaaklimatyzować .Oficjalnie: Ryota Morioka zawodnikiem Śląska!
"24-letni pomocnik z Kraju Kwitnącej Wiśni przez całą swoją karierę reprezentował barwy zespołu Vissel Kobe, w którym spędził sześć sezonów. W tym czasie w japońskiej lidze rozegrał 160 meczów, w których zdobył 26 bramek i zanotował 29 asyst. Dwukrotnie wystąpił również w reprezentacji narodowej swojego kraju."
http://slaskwroclaw.pl/strona/aktualnosci/ryota-morioka-zawodnikiem-slaska-12838143
Zawodnik dość ciekawy.....tylko myślę że bez obozu przygotowawczego i w tych warunkach zimowych to będzie mu bardzo ciężko. Przynajmniej w początkowym okresie po zimowej przerwie...ale transfer jeden z lepszych w tym okienku transferowym...moim zdaniem..Ciekawy zawodnik, po filmikach dostępnych w internecie można stwierdzić, że będzie wzmocnieniem, tylko czy się zdąży zaaklimatyzować .
No zobaczymy co sobą reprezentuje, już w środę pierwszy sparing Śląska z Banikiem, gdzie będziemy go mogli zobaczyć na własne oczyZawodnik dość ciekawy.....tylko myślę że bez obozu przygotowawczego i w tych warunkach zimowych to będzie mu bardzo ciężko. Przynajmniej w początkowym okresie po zimowej przerwie...ale transfer jeden z lepszych w tym okienku transferowym...moim zdaniem..
Dokładnie jak piszesz, Piast się dozbroił będzie ciekawie.Arturs Karasausks piłkarzem Piasta
"Klub z Okrzei postanowił jednak poszaleć na transferowym rynku. We wtorek półroczny kontrakt z liderem ekstraklasy podpisał Arturs Karasausks. Ten t 23-letni napastnik ma za sobą występy w reprezentacji Łotwy, bo z tego kraju pochodzi. Ostatnio występował w Skonto Ryga, a wcześniej w Rubinie Kazań oraz Dnipro Dniepropietrowsku."
W klauzuli wypożyczenia znalazł się zapis do prawa pierwokupu.
Zaczyna robić się ciekawie ???? Piast z realną szansą na majstra.