>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o Ekstraklasie - kontuzje, ciekawostki, transfery.

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Tu chodzi o to że nie było jeszcze takie transferu w polskiej lidze ,przewyższa naszych napastników poziomem dał sobie radę w lepszych ligach to i powinien i tu.
w jakich ligach sobie dawał radę? 5 lat temu urządził sobie tułaczkę po bundeslidze gdzie nie łapał się nawet do kadry 07-08 12 meczy 1 gol
Poszedł grać do drugiej ligi francuskiej do zespołu który spadł strzelając w rozgrywkach 10 goli w 37 meczach, w Nicei też nie było super.
Obecnie taki Jeleń prezentuje od niego 10x wyższy poziom, zresztą w ligach francuskich czy niemieckich grają nasi zawodnicy których wiemy na co stać, więc nie wiem czym się tak podniecać.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
w jakich ligach sobie dawał radę? 5 lat temu urządził sobie tułaczkę po bundeslidze gdzie nie łapał się nawet do kadry 07-08 12 meczy 1 gol
Poszedł grać do drugiej ligi francuskiej do zespołu który spadł strzelając w rozgrywkach 10 goli w 37 meczach, w Nicei też nie było super.
Obecnie taki Jeleń prezentuje od niego 10x wyższy poziom, zresztą w ligach francuskich czy niemieckich grają nasi zawodnicy których wiemy na co stać, więc nie wiem czym się tak podniecać.
Kto tu się podnieca? Chłopie jakaś zazdrość przez Ciebie przemawia.
Tu mowa jest o naszej lidze rozumiesz?
Nie porównuj ją nawet z drugimi ligami w innych krajach bo w niektórych jest przepaść między nami a nimi.
Dobra nie dawał sobie rady .
Co Ty ... porównujesz mamy klasowych piłkarzy*no pięciu (z wszystkich lig w których nasi grają) mamy ale za granicą nie w naszej lidze...
nikt się nie spuszcza tylko jakby nie patrzył jest to niespodzianka .
do tego edytujesz posty jak baba

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jak się nie podniecasz skoro jeszcze nawet nie wybiegł na boisko ekstraklasy i każesz sobie pokazać lepszego napastnika w lidze ???? a wiesz o nim tyle że włączyłeś sobie urywki z youtuba po wiadomość o transferze, bo zapomniałeś że ktoś taki jeszcze gra w piłkę.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Jak się nie podniecasz skoro jeszcze nawet nie wybiegł na boisko ekstraklasy i każesz sobie pokazać lepszego napastnika w lidze a wiesz o nim tyle że włączyłeś sobie urywki z youtuba po wiadomość o transferze, bo zapomniałeś że ktoś taki jeszcze gra w piłkę.
na tą chwile...

Słabo u nas jest z napastnikami ,i jeśli myślisz że mamy lepszych to jesteś w błędzie...

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Legionista87 czy ty masz taki styl pisania czy poprostu robisz to celowo? Każdy twoj wpis niemal to atak na inny klub lub uzytkownika napinasz sie niemiłosiernie.

Ale co do tematu. Juz sie wypowiadalem , że raczej według mnie jest to dobre posunięcie. Z przodu dobry strzelec z Czech Hubik i wiekowy ale nie emeryt Ljuboja. Fakt , że ten drugi raczej lepszy nie będzie , ale z taka technika i strzałem z lewusa tak naprawde próźno szukać napastnika w naszej lidze, pytanie czy jest w stanie sie przygotować do solidnego poziomu.

Przywołane zostały staty z ligi 2 Francuskiej i &#39; tylko&#39; 10 goli, proponuje lig nie porównywać bo to jest bardzo mylące i kto jak kto ale Polscy kibice klubowi powinni o tym wiedzieć.
Z Serbem jest tylko jeden problem, on przez większość swej kariery chciał na boisku robić wszystko, wolne, karne - wszystko jego. Zależy w jakiej druzynie gra i przez to jaki ma kontakt z zawodnikami. Często dochodziło do spięć , które mu wybaczano gdyż prezentował dobra forme, ostatnio jak widac wyraaźnie spuścił z tonu.

W Legii wielu zawodników z charakterem adekwatnym do zdziałania czegoś w pucharach nie ma , więc może często bedziemy widzieć Daniela wykonującego wolne Panu Bogu w okno albo karne. Na pewno nie sprowadzono go aby siedział na ławce, bo ten piłkarz tego nienawidzi jak mało kto , jest niecierpliwy obraża się i innych, zatem poza dobrym przygotowaniem ,trzeba umieć do niego dotrzeć.

W ostatnim klubie o ile sie nie myle trenował go Serb albo był II trenerem i Ljuboja wyraźnie był bardziej potulny. Czy w razie czego jest w stanie &#39; wejść na głowe &#39; Skorży?- pewnie , że tak. Ale nie uprzedzajmy faktów , wszystko zależy od podejścia.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Jak dla mnie to nawet do Legii może przyjść Messi z Rooneyem a i tak nic nie ugrają ... z takim trenem nieudacznikiem który nie potrafi przygotować zespolu do sezonu czy grając genialną taktyka 4-5-1 nic nie osiagnie ... Jak nie zmieni taktyki to nie ma czego szukać .
Co do transferu to jak mówi Legionista jeden z najlepszych obcokrajowców ostatnich lat . O ile jakimś cudem nieudacznik ustawi dobrze zespół to przy transferze bramkarza z wyższej półki niż obecne ręczniki mistrza mają bez problemu .

julek 421

julek

Użytkownik
Mam nadzieje ze Legia teraz bedzie grala 4-4-2 bo majac takich napastnikow nie wyobrazam sobie grania jednym napastnikiem. Mam wrazenie ze Hubnik moze sie odblokowac grajac przy Ljuboji i bedzie to naprawde grozny a przede wszystkim skuteczny duet napastnikow ;)
Podano gdzieś kwotę transferu ??
ZA DARMO
bedzie zarabial 400 tys ojro rocznie

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Jak dla mnie to nawet do Legii może przyjść Messi z Rooneyem a i tak nic nie ugrają ... z takim trenem nieudacznikiem który nie potrafi przygotować zespolu do sezonu czy grając genialną taktyka 4-5-1 nic nie osiagnie ... Jak nie zmieni taktyki to nie ma czego szukać .
Co do transferu to jak mówi Legionista jeden z najlepszych obcokrajowców ostatnich lat . O ile jakimś cudem nieudacznik ustawi dobrze zespół to przy transferze bramkarza z wyższej półki niż obecne ręczniki mistrza mają bez problemu .
Wiecznie brylujesz tymi wypowiedziami o trenerze nieudaczniku ????, a wypadałoby w końcu zdjąć klapki z oczu i spojrzeć, że jednak coś osiągnął, bo pisanie przez pół roku &quot;pep nieudacznik&quot; może się już znudzić (twój pierwszy post pewnie taki czas temu napisałeś ale nie będę sprawdzał) ale jak widać, znowu kompleks nieudacznika Ci się włączył ???? . Nieudacznik zdobywa Puchar Polski i jednocześnie zajmuje 3 miejsce w lidze, chociaż miejsce w europejskich pucharach ma zapewnione ? Straszny z niego nieudacznik, nieprawdaż ? ???? Nieudacznikiem na pierwszy plan jest Bakero, który nie potrafił zrobić nic z zespołu, który ma dobrych zawodników ????. Nie patrzy się na trenera jak zaczyna, bo pierwsza runda wołała o pomstę do nieba, jednak druga runda już należała do Legionistów, którzy z kolejki na kolejkę coraz bardziej angażowali się w mecze i wyniki mówiły same za siebie. A widać, że Ty chyba w Football Managera wiecznie grałeś taktyką 4-4-2 &quot;diamentem&quot; i myślisz, że w piłce też tak będzie wielki trenerze. Ustawiał taką taktykę, bo jest dużo zawodników ze środka pola i trzeba było to wykorzystać. Ten nieudacznik potrafił podnieść drużynę po tragicznych występach w pierwszej rundzie i doprowadzić ich do końcowego sukcesu w PP i 3 miejsca w Ekstraklasie. Żyj dalej w tym swoim wyimaginowanym świecie i pisz dalej posty, które uważasz za śmieszne, typu: &quot;nieudacznik Pep&quot;. Ty widziałeś pepa chyba na youtube po meczu z Realem ????. Tyle z mojej strony, bo można prowadzić rozmowy na poziomie, ale nie wtedy jak przez bodajże pół roku piszesz to samo. Bez odbioru.
A co do samego transferu Ljuboji, to skoro tacy znawcy futbolu jak niektórzy wyżej nie znają go z meczów chociażby w Stuttgarcie i z jego &quot;blond czuba&quot; na głowie, tylko wolą się podniecać transferami Wisły, które (jeśli tak dalej pójdzie) nic nie wniosą, bo to, żeby chcieć wypożyczyć zawodnika znów na kolejny rok, chociaż jest pewne, że drugi klub na pewno się na to nie zgodzi i szkoda im wydać &quot;jedyne&quot; 250 000 euro za zawodnika (chyba po Mistrzostwie trochę pieniędzy mieli) tylko sprowadzają jakiegoś piłkarzyka z Leicester...(mowa tu oczywiście o Cikosie, którego nie chcieli wykupić). Jednak trzeba przyznać, że Kowalski zapowiada się świetnie. ???????? to życzę powodzenia. Widać, że &quot;Biała Gwiazda&quot; się wzmacnia i właśnie o to chodzi, żeby nasza liga była coraz bardziej atrakcyjna, jednak transfery, których nikt się raczej nie spodziewa i jeszcze ściąga się takich zawodników, którzy jedynie w CV wpisują sobie, że byli zawodnikami mocnych klubów, a nic nie grają, to nic z tego nie będzie. O Ljuboji nie trzeba dużo pisać. Mało grał meczów w Stuttgarcie ? W PSG? Ale jednak coś potrafi skoro trafiał do takich klubów i przez pewien czas nawet potrafił wbić się do podstawowej &quot;11&quot; niemieckiej drużyny. Więc przestańcie pisać brednie, że ten nic nie znaczy w naszej lidze, bo ten zawodnik mógł wybrać każdy inny klub, a mimo wszystko wybrał Polskę. Skoro przyszedł do Legii to może jeszcze liczą się dla niego występy w europejskich pucharach? Teraz nie ma co mówić, jaki to był transfer, bo nikt nie wie jak ten zawodnik będzie się prezentował. Jednak sam fakt, że przyszedł jakiś bardziej znany zawodnik do naszej ligi jest już pewnego rodzaju sukcesem, no ale nie wszyscy to widzą, bo gdyby przyszedł do Wisły, to w nagłówku &quot;GK&quot; nie byłoby o srających gołębiach na stadionie tylko o nim i wtedy możnaby powiedzieć, że &quot;Biała Gwiazda&quot; rzeczywiście się wzmacnia przed Ligą Mistrzów. I chyba nikt nie powie, że przyciągnęła go kasa, bo u nas takiej nie ma :].

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Wiecznie brylujesz tymi wypowiedziami o trenerze nieudaczniku ????, a wypadałoby w końcu zdjąć klapki z oczu i spojrzeć, że jednak coś osiągnął, bo pisanie przez pół roku &quot;pep nieudacznik&quot; może się już znudzić (twój pierwszy post pewnie taki czas temu napisałeś ale nie będę sprawdzał) ale jak widać, znowu kompleks nieudacznika Ci się włączył ???? . Nieudacznik zdobywa Puchar Polski i jednocześnie zajmuje 3 miejsce w lidze, chociaż miejsce w europejskich pucharach ma zapewnione ? Straszny z niego nieudacznik, nieprawdaż ? (...)
Chłopie Miklas to twój guru ? Co z tego że zdobył PP i 3 miejsce ? Pokaż mi mecz w którym zagrali cały dobrze ? ILE ? 0 !!!!!
Gra fatalna bez stylu większość spotkań to długa piła na Hubnika do tego fatalna taktyka no i granie Manu bez formy . Jak inaczej można to nazwać ?
&quot;A widać, że Ty chyba w Football Managera wiecznie grałeś taktyką 4-4-2 &quot;diamentem&quot; i myślisz, że w piłce też tak będzie wielki trenerze&quot;
Jak można grać 4-4-2 diamentem ? Jedno przeczy drugiemu ... chociaż 4-4-2 to najlepsza taktyka ???? rozumiem grać 4-3-3 ala Barca ale z lewej strony Kucharczyk który tam się nie nadaje z lewej Manu który przez runde nie potrafił celnie dośrodkować chociaż z przekroju całego sezonu bagatela bodajże 5 asyst robi wrażenie .
&quot; Ustawiał taką taktykę, bo jest dużo zawodników ze środka pola i trzeba było to wykorzystać&quot; Co z tego że dużo zawodników ze środka pola ? Skoro połowa powinna podawać piłki a nie grać ... Jeżeli nie zagra dwoma napastnikami od początku nie wróże mu długiego pobytu przy Ł3 i jeszcze przed rundą wiosenną straci posadę . Nie można KU*WA grać 4-5-1 z 2def pomocnikami skoro przez całą runde jesienną nie przynosiła ona efektów !!!!!!!!!!! tutaj trzeba miec zajebistych skrzydłowych no i rozgrywającego a Legia obecnie nie ma żadnego z nich .

Ten nieudacznik potrafił podnieść drużynę po tragicznych występach w pierwszej rundzie i doprowadzić ich do końcowego sukcesu w PP i 3 miejsca w Ekstraklasie
Sukces ? 3 miejsce w lidze to Sukces dla Legii ?

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Chłopie Miklas to twój guru ? Co z tego że zdobył PP i 3 miejsce ? Pokaż mi mecz w którym zagrali cały dobrze ? ILE ? 0 !!!!!
No tak, przecież lepiej patrzeć na styl drużyny, bo najważniejsze jest piękno futbolu w naszej wspaniałej lidze, nieprawdaż? A zdobywanie punktów schodzi na drugi plan ????.
Twoje wypowiedzi z dnia na dzień są coraz głupsze. Nie rozumiem, po co Miklasa nagle włączyłeś w swojej wypowiedzi, bo ja o nim ani słowa nie napisałem i nawet powiem więcej, będę zadowolony jak w końcu sprzeda Legię i Profus ją kupi. Jak widać, masz coraz mniej argumentów i łapiesz się każdej sztuczki, żeby postawić na swoim, jednak to Ci nie wychodzi. A co do nieudacznika, to jeszcze raz mogę powtórzyć, że rzeczywiście w naszej lidze liczy się styl, a nie zdobywanie punktów ????????????
Jak można grać 4-4-2 diamentem ?
No i potwierdziłeś, to co ciągle piszę - znawca w każdym temacie ????.
Nie uważam że to jest śmieszne ... tylko pisze co widze ...
Rozumiem, że każdy ma swoje zdanie, tylko tu już nie chodzi o to co Ty widzisz, widocznie nie zrozumiałeś mojej jakże pięknej wypowiedzi. Jeśli mam przetłumaczyć, to przyczepiłeś się do Skorży jak rzep do psiego ogona i ględzisz od pół roku o tym samym - &quot;nieudacznik&quot;. Taktyka 4-5-1 się nie podoba? Trzeba być realistą zamiast pieprzyć głupoty. Zastosowałbyś zapewne 4-4-2 lub 4-3-3 chyba z du*y wyciągniętym napastnikiem, bo Chinyama może tylko pączki jeść, a kontuzjowany Hubnik raczej nie pogra na tej pozycji. Kiepska zaczepka i kiepsko widzisz. Dalsza rozmowa nie ma sensu.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
No tak, przecież lepiej patrzeć na styl drużyny, bo najważniejsze jest piękno futbolu w naszej wspaniałej lidze, nieprawdaż? A zdobywanie punktów schodzi na drugi plan ????.
Twoje wypowiedzi z dnia na dzień są coraz głupsze. Nie rozumiem, po co Miklasa nagle włączyłeś w swojej wypowiedzi, bo ja o nim ani słowa nie napisałem i nawet powiem więcej, będę zadowolony jak w końcu sprzeda Legię i Profus ją kupi. Jak widać, masz coraz mniej argumentów i łapiesz się każdej sztuczki, żeby postawić na swoim, jednak to Ci nie wychodzi. A co do nieudacznika, to jeszcze raz mogę powtórzyć, że rzeczywiście w naszej lidze liczy się styl, a nie zdobywanie punktów ????????????

No i potwierdziłeś, to co ciągle piszę - znawca w każdym temacie ????.
Nie lepiej grac piach całą rundę . 11 porażek w Legii ? Normalny prezes by go wyje... z klubu no ale tam rządzi Miklas to co innego .
Tak uważaj bo Walter sprzeda Legie za pół darmo ... Stadion cały przyniesie zyski odzyska kase i wtedy może dopiero sprzeda zespół .
A no tak nie liczy się styl liczą się pkt ... a kibice przychodza na Stadion żeby oglądac ? murawę ? jak drużyna gra piach ? zająca ? liczy się styl przynajmniej namiastka tego a Legia pokazała go może w hmm 4 ostatnich spotkaniach a reszta ?
Co do Miklasa to brakowało mi tylko wychwalanie jego ... Zarząd i widocznie ty macie klapki na oczach i zamiast wzmacniać się to robią to 2tyg po zakończeniu ligi ... mi tu śmierdzi amatorką !!!! Znów ???? Chociaz mówi jezeli znajdą bramkarza rozgrywającego i skrzydłowego porządnego to mistrza mają bez problemu ( np Mucha , Roger ???? , Ntibazonkiza )
No i potwierdziłeś, to co ciągle piszę - znawca w każdym temacie
Majster nie da sie grac diamnetem taką taktyka ... jak już co to 4-5-1 z cofnietym napastnikiem ... ale zapewne ty wiesz swoje

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
a kibice przychodza na Stadion żeby oglądac ? murawę ? jak drużyna gra piach ? zająca ? liczy się styl przynajmniej namiastka tego a Legia pokazała go może w hmm 4 ostatnich spotkaniach a reszta ?
Nie, kibice przychodzą dopingować swoich niezależnie od stylu, żeby zobaczyć zwycięstwo swojej drużyny, bo właśnie to jest kibic ???? . A siedzenie przed telewizorem z piwem w ręku to przykład kibica takiego jak Ty, bo tylko w TV ogląda się mecze po to, żeby być zadowolonym ze stylu, w jakim wielka Barcelona czy inne modne drużyny grają, jednak trzeba być realistą i popatrzeć na to, że nasze drużyny tak nigdy nie będą grały.
Majster nie da sie grac diamnetem taką taktyka ... jak już co to 4-5-1 z cofnietym napastnikiem ... ale zapewne ty wiesz swoje
Popatrz się koleżko, jak wygląda diament i potem się wypowiadaj, bo twoja wiedza jak zwykle zabija ???? Cofnięty napastnik? No nie bardzo, prędzej ofensywny pomocnik ???? Aż zmusiłeś mnie do włączenia gry, żebyś miał dowody. No widzisz, jednak wiem swoje, bo popieram faktami swoje wypowiedzi, a nie wziętymi z twojej głowy, czyli próżni. Jak napisałem we wcześniejszym poście, wiesz, że nie masz racji, ale na siłę chcesz udowodnić, że jednak Ty jesteś najważniejszy. No popatrz się, znów Ci nie wyszło i tylko pośmiewisko zostało ???? .

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Widzę że udzielają się ludzie którzy przez całe życie będą leczyć kompleksy.
Ajjj, perełka. Zluzuj trochę, bo jak włączasz się do dyskusji to zaraz jest gorąco. Panowie, merytorycznie ;)
Pisałem już kilkakrotnie, że Legia zrobiła dobry transfer i to pod wieloma względami. Po pierwsze bądź co bądź znane nazwisko dla &quot;przeciętnego&quot; fana piłki nożnej. Po drugie człowiek, który zasmakował lepszego futbolu i raczej nie przyjeżdża opowiadać jak to było w przeszłości, tylko chce jeszcze pokopać na przyzwoitym poziomie. Na pewno to też świetny chwyt marketingowy. Nie ukrywajmy - nazwisko Ljuboja przyciągnie więcej kibiców niż chociażby Wawrzyniak, czy inny Rybus. Fajnie, że klub nie popełnia aż tak wielkiego ryzyka - chodzi mi o długość kontraktu.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ajjj, perełka. Zluzuj trochę, bo jak włączasz się do dyskusji to zaraz jest gorąco. Panowie, merytorycznie ;)
Pisałem już kilkakrotnie, że Legia zrobiła dobry transfer i to pod wieloma względami. Po pierwsze bądź co bądź znane nazwisko dla &quot;przeciętnego&quot; fana piłki nożnej. Po drugie człowiek, który zasmakował lepszego futbolu i raczej nie przyjeżdża opowiadać jak to było w przeszłości, tylko chce jeszcze pokopać na przyzwoitym poziomie. Na pewno to też świetny chwyt marketingowy. Nie ukrywajmy - nazwisko Ljuboja przyciągnie więcej kibiców niż chociażby Wawrzyniak, czy inny Rybus. Fajnie, że klub nie popełnia aż tak wielkiego ryzyka - chodzi mi o długość kontraktu.
Z pewnością takie nazwisko przyciągnie więcej kibiców, jednak ważne, żeby ten zawodnik pokazał właśnie to co potrafi, bo już wiele było takich transferów w naszej lidze, które miały być &quot;głośne&quot;, a skończyło się jak zwykle niewypałem. Miejmy nadzieję, że tym razem będzie inaczej, bo ten transfer rzeczywiście został sfinalizowany niespodziewanie, aż samemu &quot;Beretowi&quot; chyba się o tym nie śniło.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ale co do tematu. Juz sie wypowiadalem , że raczej według mnie jest to dobre posunięcie.
Też nie myślę inaczej, jednak jestem stonowany zanim coś pokaże min. dlatego że w przeciągu ładnych paru lat nie ukrywajmy nie był grajkiem wysokich lotów.
No ale widzę że taki Legionista woli go w roli celebryty niż piłkarza i przez to ja mam kompleksy :] bo tak naprawdę sam nie wie na co go obecnie stać. ;)
Pozdrawiam i życzę wytrwałości, przynajmniej po tym jak Legia wystartowała w poprzednim sezonie mając zamiatać naszą ligą po wbiciu 5 bramek Arsenalowi nabrał bym trochę pokory tym bardziej że drużyna jak ktoś wcześniej stwierdził ma dalej problemy ze zgraniem a Skorża to trener bez jaj i nie uniesie tego ciężaru.
Widzę że udzielają się ludzie którzy przez całe życie będą leczyć kompleksy.Pisze się że przyszedł koleś do naszej ligi z takim CV jakiego nikt jeszcze nie miał a tu od razu im gul skacze
No super, 4 lata robi za statystę i szał ciał, a o Ilievie który w minionym sezonie zdobył króla strzelców, puchar i majstra Serbii to nic nie słyszał i się w głowę puka.Nigdy się nikim nie zachwycałem puki nie wybiegł na boisko, teraz robię to samo bez względu na klub.Żyj dalej w swoim gumisiowym świecie szerząc swoją propagandę :] Dla pokrzepienia twojego zakompleksionego umysłu mogę ci powiedzieć że takiego Vrdoljaka czy Żewłakowa szanuje bardziej niż paru grajków z Wisły.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
i z jego &quot;blond czuba&quot; na głowie
No właśnie on głównie przez to jest rozpoznawalny. Zgadzam się z opinią Jacka że jest wiele plusów tego transferu ale są również minusy. Prawie wszędzie gdzie był sprawiał problemy dyscyplinarne, zobaczymy jak zareaguje kiedy Skorża posadzi go na ławie (przecież tak też może być) bo samo nazwisko nie gwarantuje wysokiego poziomu a on na pewno ma najlepsze lata za sobą. Ja zawsze kojarzyłem go ze świetnej lewej nogi którą ładnie potrafił podkręcić piłę.

19polonista11 2

19polonista11

Użytkownik
Według Tureckich mediów Adrian Mierzejewski został sprzedany do Trabzonu za 5 milionów 250 tysięcy euro . Czyli o mistrzostwie można już zapomnieć;/

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Daj jakiegoś linka.
A tak poza tym - Polonia nie ma co marzyć o mistrzostwie. Nawet z Mierzejewskim w składzie. Drużyna jest zbyt niestabilna, pod każdym względem, by realnie włączyć się do walki.

julek 421

julek

Użytkownik
Według Tureckich mediów Adrian Mierzejewski został sprzedany do Trabzonu za 5 milionów 250 tysięcy euro .
za ta cene mozna kupic 5 Mierzejewskich chodz przy takim prezesie gdzie kasy nie skapi to moze i troche szkoda ale jakby w Legii sprzedali kogos za 5 mln to by bylo hura. Info ze Borysiuk za 2mln scieszylo mnie moze on to nie Mierzejewski ale za ta cene moza kupic 2 lepszych. Tylko patrzac pod tym wzgledem Poloni a Legii prezes i kasa na transfery to 2 swiaty

19polonista11 2

19polonista11

Użytkownik
Każda drużyna jest niestabilna. Lata budowania klubu przyniosą w końcu jakiś rezultat. Jak nie w przyszłym to w następnym sezonie. Lech od razu gór nie zdobył, to samo Wisła ponad 10 lat temu. Na prawdę niektórym ciężko przyjąć do świadomości, że wchodzi już od paru lat kolejny klub do wielkiej trójki (Wisła,Legia,Lech).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom