brooklynbounce
Użytkownik
Ja po obejrzeniu dzisiejszego spotkania Wisły,mimo wszystko jestem bardziej zadowolony,niż po ostatnich bataliach,Mistrzostwa raczej nikt nam nie odbierze,pomimo,że przewaga jest znikoma,a kolejek sporo,no ale kto ma to zrobić??W tym sezonie nie stać na to bądźmy szczerzy nikogo.Podobał mi się styl,przypominał mi kilkoma chwilami starą niepokonaną świetnie zgraną Wisełkę,tą wyjazdową Wisłę,która spycha gospodarza do defensywy,nie dając mu rozwinąć skrzydeł,dziś było podobnie,czego brakło??tego czego brakło z Podbeskidziem w PP,koncentracjiMogło się skończyć 1:6 i nikt nie miałby pretensji,Szacunek dla Kielc za walkę do końca,opłaciło się,szczęśliwie,ale nie ma co gdybać i płakać nad rozlanym mlekiem.Co do wcześniejszej dyskusji o Arboledzie,którą przeczytałem na szybko,to powiem Wam tyle Panowie,Klaun,Błazen,Płaczek itp itd,możecie mówić,że jestem nieobiektywny,bo nie przepadam za Lechem,jestem jestem,gość robi takie cyrki nie pierwszy sezon,jestem zdecydowanie po stronie Ebiego,od którego każdy się odwraca,zapominając o przeszłości,stając się jednocześnie hipokrytą broniącym naszego przyszłego "Pseudo" kadrowicza,mam nadzieję,że Franek puknie się w czółko i odwiedzie się od tej myśli,bo bądźmy szczerzy,on na Euro nam nie pomoże,niech powoła w końcu Wasilewskiego....co z tego,że jest po kontuzji? Wrócił do Anderlechtu i radzi sobie bardzo dobrze,mamy Głowackiego,mamy Wojtkowiaka z Lecha,który ma na pewno większe jaja,niż Kolumbijczyk,obrońców jest co nie miara,trzeba ich tylko odpowiednio zgrać ze sobą i zaufać swoim ludziom,facetom,którzy oddadzą za nas serce,nie pseudo Polakom,którzy przyszli zagrać turniej dla $$,póżniej spier....ć na Cypr,grzać ławę i bunga bunga za nasze pieniądze do końca kariery,nie podoba mi się to,w jaką stronę idzie polityka kadrowa naszej reprezentacji,ale co ja mogę zrobić,mogę pisać posty na FB i tyle mojego,mamy trenera,którego sami sobie wybraliśmy,wybrałem go rowniez ja,bo popierałem go gdzie można,lecz jednak nie przewidziałem do końca intelektu i charakteru tego Pana,jestem Tobą zawiedziony Franek.....:?