Doberman powyżej Ci odpisał więc nie będę wklejał tego samego.Fakt? Ktory z zainteresowanych klubow to potwierdzil?
A ile plotek faktami sie nie staje? Ktorych jest wiecej? W momencie gdy Leon wklejal to info byla to wylacznie plotka. To co wkleil Doberman tez zadnym potwierdzeniem nie jest. Informacje potwierdzil Trabzonspor na oficjalnym profilu klubu na facebooku i to mozna uznac za oficjalne zrodlo.Doberman powyżej Ci odpisał więc nie będę wklejał tego samego.
OK, możemy dyskutować tylko o potwierdzonych transferach, ale wg mnie o różnych przymiarkach i propozycjach też warto nadmienić. Bo jednak jak widać często te plotki stają się faktami. O Peszce długi czas też mówiono, że plotki wyssane z palca a jednak...
niestety na to wychodzi :| wrócił nie dawno do kadry , nawet nie źle grał a tam może mieć ciężko i zapewne będzie miał. sporo napadziorów w tym Trabzonie. A ile kasy Wisła zwinęła z braci ? Co do aklimatyzacji ... na pewno będą mieli trochę ułatwienia w postaci Głowackiego.Obawiam sie jedynie ze Pawel zniwelowal swoje szanse na Euro.
Czy plotką można nazwać to, że Trabzonspor od dłuższego czasu interesował się Brożkami i ich obserwował ?? dla mnie to nie była typowa plotka medialna. No, ale mniejsza o to.A ile plotek faktami sie nie staje? Ktorych jest wiecej? W momencie gdy Leon wklejal to info byla to wylacznie plotka.
Jest tam Głowacki...Zawsze to łatwiej mieć dobrego kumpla z którym ładnych parę lat grało się w klubie. Więc myślę, że Głowa dużo pomoże braciakom bynajmniej na samym początku.Moga dojsc problemy z aklimatyzacja.
WP widzę rządzi w newsach ostatnimi czasy ????Ciekawe czy wp przechodzi samych siebie czy jednak coś w tym jest...
Za ostatnia runde w ktorej byl najlepszym bramkarzem w lidze (Sandomierski mial przed soba duzo lepsza obrone i stad moje zdanie). No ale to takie typowe u naszych kopaczy ze jak trzeba na nowy kontrakt zasluzyc to graja ponad swoj poziom. Z drugiej strony chlopak chce zarobic a bramkarze nie maja najwyzszych kontraktow w druzynach. Mlody juz nie jest, niech jedzie i sie nachapie. Ja to rozumiem i zycze mu powodzenia.ale za co ?
Masz rację, wszystko jest budowane od nowa. Na to potrzeba czasu, w tym sezonie Wisła raczej nie zaistnieje w bardzo ścisłej czołówce, ale w następnym sezonie, gdzie wszystko będzie już jako tako zgrane na pewno będą największym faworytem do mistrzostwa. A teraz Wisła musi na prawdę solidnie się wzmocnić, na wiosnę zacząć się zgrywać i za rok będą moim zdaniem liderem. Ale to moje zdanie.Z odejciem Brozkow konczy sie pena era w Wisle jak i w naszej ekstraklasie. Widac ze Wisla jest budowana od nowa. Najpierw struktury (zarzad, marketing, skauci, trener i dyrektor sportowy) a teraz powoli pora na pilkarzy. Patrzac z dystansu to w takiej sytuacji wynik Wisly na polmetku jest bardzo dobry imo.
od Wiślaka wymaga się mimo wszystko prawidłową odmianę :-| Choć widzę, że masz jakiś ogólny problem z polskimi znakami...Z odejciem Brozkow konczy sie pena era w Wisle jak i w naszej ekstraklasie. Widac ze Wisla jest budowana od nowa. Najpierw struktury (zarzad, marketing, skauci, trener i dyrektor sportowy) a teraz powoli pora na pilkarzy. Patrzac z dystansu to w takiej sytuacji wynik Wisly na polmetku jest bardzo dobry imo.
Menedżer Bartłomiej Bolek informował na łamach prasy, że w sobotę uda się wraz ze swoim klientem na ostatnie rozmowy za granicę. O szybko osiągniętym porozumieniu z polskim bramkarzem informuje prezes Konyasporu, Bahattin Karapinar.
Konyaspor zajmuje dopiero 16. miejsce w ligowej stawce. W planach ma jednak poważne wzmocnienia i utrzymanie w lidze. Oprócz Mariusza Pawełka w transferowym kontekście wymienia się sensacyjne, głośne nazwiska - Petera Utaki z Portsmouth i Fatiha Tekke z Zenitu Sankt Petersburg. Obecnie pierwszym golkiperem klubu z miasta Konya jest 31-letni Gökhan Tokgöz. Całą dotychczasową karierę spędził w Turcji, występując również w barwach Gencerbirligi i Diyarbakirsporu.
Hubert Wołąkiewicz zostanie piłkarzem Lecha Poznań. Dziś obrońca podpisał umowę z Kolejorzem – W dniu dzisiejszym podpisaliśmy z zawodnikiem czteroletni kontrakt, który obowiązywać będzie od 1 lipca 2011 roku, a więc po wygaśnięciu obecnej umowy Huberta Wołąkiewicza z Lechią Gdańsk. W najbliższych dniach będziemy chcieli porozmawiać z władzami Lechii o ewentualnym transferze definitywnym zawodnika w najbliższym oknie transferowym – mówi dyrektor sportowy Lecha, Marek Pogorzelczyk.
Nie mam problemu bo ich nie uzywam.Choć widzę, że masz jakiś ogólny problem z polskimi znakami...
Ciekaw co na to Kadzinski, przeciez on w Lechii Był ważnym ogniwem, ale nie potrafił uszanować kibiców i klubu.Hubert Wołąkiewicz będzie piłkarzem Lecha Poznań:
Co do Wisly to trzeba poczekac do konca okienka IMO, Legia juz bardziej ale IMO te kursy sa slabe. Po 1,6 na pewno tego nie zagram.A co z tym Grosickim bo ja bardzo nadsłu****ę wieści o jego odejściu.Wiecie coś konkretniej na ten temat.Bardzo bym chciał żeby ten zawodnik opuścił Jagiellonie bo wtedy padnie im atak.Wszystko spocznie wtedy na Franku.Jak jeszcze Kupisz odejdzie tak ta przewaga 3 punkcików nad Legią i Wisłą szybko zostanie roztrwoniona ????
Legia i Wisła w TOP 3 kursy w betsafe za darmo ????