Chciałbym by tak było. Generalnie cała koncepcja budowania składu, po zmianie właściciela w Toruniu bardzo mi się podoba i z niecierpliwością czekam na sezon ???? Nie zmienia to faktu że takie nazwiska Jak Ward, Holder, Hancock, Łaguta to jest najściślejszy top i niezależnie kto ostatecznie wyląduje w Toruniu, Jason będzie miał ciężko przebić się do składu. Choć jak pokazuje przykład, choćby Kildemanda można mieć świetny debiut w EE i takiego również życzę Australijczykowi
Znalazłem u siebie w domu trochę numerów z lat 2005-2006 i tygodnik miał 46 stron, 6 lakierowanych reszta na kredowym.Nie wiem czy teraz to jeszcze pomoże , ale może ????
Przez przypadek przeczytałem ten wątek na poprzedniej stronie.Mam pytanie czy czyta ktoś Tygodnik Żużlowy ? Potrzebuję informacji dotyczących szaty graficznej, czytam regularnie od momentu, gdy szata jest ta co obecnie. Wie ktoś jaka była na początku powstania gazety, kiedy nastąpiła ewolucja. Wiem, że kiedyś była w formacie takim jaki obecnie posiada kwartalnik Świat Żużla. Chciałbym wiedzieć w jakich to było latach. Proszę o pomoc !
Znalazłem u siebie w domu trochę numerów z lat 2005-2006 i tygodnik miał 46 stron, 6 lakierowanych reszta na kredowym.Nie wiem czy teraz to jeszcze pomoże , ale może ????