Na pewno byla do jakiegoś 2005-2006 roku.Mam pytanie czy czyta ktoś Tygodnik Żużlowy ? Potrzebuję informacji dotyczących szaty graficznej, czytam regularnie od momentu, gdy szata jest ta co obecnie. Wie ktoś jaka była na początku powstania gazety, kiedy nastąpiła ewolucja. Wiem, że kiedyś była w formacie takim jaki obecnie posiada kwartalnik Świat Żużla. Chciałbym wiedzieć w jakich to było latach. Proszę o pomoc !
A czytales go wtedy ? Tez byly 24 strony , ktory format lepszy Twoim zdaniem, jak sie wtedy prezentowal ?Na pewno byla do jakiegoś 2005-2006 roku.
No pewnie. Jeszcze powinienem mieć te gazety. Jakbym dobrze poszperał to bym odnalazł. Wtedy było więcej stron. Podejrzewam, że 2 razy więcej. Na początku było kilka stron na świecącym papierze, a reszta na zwykłym. Który lepszy?...hmm...zależy jak dla kogo. Podobał mi się tamten format ????A czytales go wtedy ? Tez byly 24 strony , ktory format lepszy Twoim zdaniem, jak sie wtedy prezentowal ?
A nie wiem czy pamiętasz też, że była jeszcze gazeta taka "przedweekendowa". Też odnoga TŻ. Zapowiedzi meczów, składy, dużo wywiadów. W piątek się ukazywała. Bodajże w latach 2000-2004 i w sumie długo niestety to się nie ukazywało.Co do tygodnika żużlowego to także pamiętam ten o którym mówi konju1. Kilka stron na eleganckim papierze, reszta szara. Chciałem nawet poszukać kilka numerów, ale się nie udało. IMO kiedyś to była lepsza gazeta.
Co do Cieślaka - tak nadchodzą chudsze lata. Nie boję się tego powiedzieć. Mam z tym gościem do czynienia dość często ponieważ jest trenerem w Unii i wiem co on znaczy dla zawodników, co potrafi zrobić z torem. Następcy nie widzę. No ale kiedyś to musiało nastąpić. Teraz niech granatowe marynarki się martwią, bo już dość czasów gdzie żerowali na pracy innych...
Hancock jest w stanie jeździć w Toruniu za tyle kasy co na chwile obecną proponują Holderowi a ten nie za bardzo chce sie zgodzić na obniżenie zarobków.I największa zagadka... gdzie wyląduje Hancock ? Nie widzę drużyny, którą było by na niego stać i do której wizji by pasował.