radula
Użytkownik
Zastępstwo Zawodnika za Niego stosuje Gorzów. Wszyscy mogą Go zastępować.BTW: Wiadomo coś co z Nermarkiem w Gorzowskiej Stali?
Zastępstwo Zawodnika za Niego stosuje Gorzów. Wszyscy mogą Go zastępować.BTW: Wiadomo coś co z Nermarkiem w Gorzowskiej Stali?
Wyglądał dobrze, ale właśnie Patrick znowu pokazuje się z fatalnej strony, do tego ten Klindt to jedna wielka porażka jak widać. Jeszcze Larsen dzisiaj dno, cóż zakład już przegrany... Szkoda, ale taka liga dziwna niestety.Póki co w Anglii pachnie małą niespodzianką. Pantery do 6 biegu tylko 2 ind. zwycięstwa (Bjerre), więc wynik 15:21 i tak jest stosunkowo niskim wymiarem kary. Szczepaniak najbardziej zaskakuje bo wygrał już dwa biegi. Formacja "rezerwowa", która miała robić wynik dla Peterborough póki co piach. Oby się ogarnęli bo typ na gospodarzy wyglądał naprawdę dobrze.
Pogrubione zdania chyba się nieco wykluczają ale Tomek nigdy nie był dobrym mówcą...Za każdym razem, gdy były mistrz świata powraca do Bydgoszczy na zawody, powraca też temat jego uczuć związanych z jazdą przeciwko drużynie, w której się wychował. - Oczywiście, serce bije dla Bydgoszczy. Jednak ja pracuję dla Torunia. Co do tego nie mam wątpliwości. Jeżdżę i walczę dla każdego mojego pracodawcy, tam gdzie tego pragną i mnie chcą - wyjaśnił.
To ładnie się odwdzięczył Rosjanin Widerze za możliwość rozwoju w Polsce i opiekę. Jeśli to prawda i panowie już się nie dogadają to Andriej jednym wybrykiem może przekreślić sobie szansę na jazdę w Polsce.Michał Widera czyli jedna z czołowych postaci żużla ostrowskiego wyrzucił go z mieszkania i warsztatu, a obie te rzeczy Andriej miał za friko.
Czy ja wiem czy jednym w jego przypadku to już recydywa:Andriej jednym wybrykiem może przekreślić sobie szansę na jazdę w Polsce.