Ułamek wraca do składu, więc się stawiająGniezno jak by moglo to juz dawno tak by zrobili...Na drodze stoi limit ksm-u i musza co nie ktorzy zawodnicy dalej jechac...Swoja droga ciekawe czy postawia sie Lesznu w niedziele(derby) czy odpuszcza i pomoga w wejsciu do czworki ekipie z Wielkopolski.....
Podbiję i zachęcam do przyłączenia się. Po 1.kolejce jesteśmy na 8.mscu w klasyfikacji lig prywatnych, więc może akurat ktoś dojeb.ł niezły wynik w 1.kolejce, a jeszcze się nie zapisał do ligi "F.B.com"Niedługo ruszamy z turniejem o tytuł IME.
Jakby ktoś chciał się pobawić w menagera żużlowego, to zapraszam http://speedwayeuromanager.com
Liga prywatna naszego forum : 311457877
Moim zdaniem nic to nie zmieni. Nie wierzę, żeby urlopujący się przez ostatnie pół roku Sullivan był w stanie zastapić Holdera w choćby 50%.http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130729%2FZUZEL92%2F130729313
Ciekawe co z tego wyjdzie...Toruń robi co może.
chyba nie poważny jesteś, nie jeździł pół roku ale doświadczeniem i ilością wygranych biegów w karierze zjada Kusa i Kennetta, nawet gdyby miał wystąpić w tą niedziele zdobył by więcej punktów niż oni razem wzięci. Myślę że bez problemu z czasem zacznie zdobywać conajmniej połowę punktów Holdera. Czasem się zastanów EintseinieMoim zdaniem nic to nie zmieni. Nie wierzę, żeby urlopujący się przez ostatnie pół roku Sullivan był w stanie zastapić Holdera w choćby 50%.
Ratunkiem dla Torunia może być ZZ w playoffach, ale w Piernikowie boją się chyba już teraz o pozycję w TOP4, bo przy niekorzystnych wynikach rywali i wpadce na Motoarenie z Unią Leszno o medale może powalczyć duet leszczyńsko-tarnowski.
Nad czym mam się zastanawiać? Przeczytałeś w ogóle jakie bezpłodne zdania napisałeś?chyba nie poważny jesteś, nie jeździł pół roku ale doświadczeniem i ilością wygranych biegów w karierze zjada Kusa i Kennetta, nawet gdyby miał wystąpić w tą niedziele zdobył by więcej punktów niż oni razem wzięci. Myślę że bez problemu z czasem zacznie zdobywać conajmniej połowę punktów Holdera. Czasem się zastanów Eintseinie
Jak była taka możliwość to dałem surebeta na wygrane na ZG i Czewy. Myślę że taki będzie finał w tym sezonie.Kto według was Wygra Ekstraligę?
????Tobet rozliczał tak starty że ile pojechali tyle liczono np jak był over 10 a zawodnik jechał 7 razy to i tak było to rozliczane na plus w Betsafe pewnie to zweryfikują i bedzie dupa....