pierzakrys
Użytkownik
wszystko fajnie tylko ciężko będzie im z KSM, który jeszcze ma być obniżony, a emil średniej małej mieć nie będzie.Zaslyszane z parkingu. Emil Saifutdinow bliskooooo Torunia - tylko ze on wielokrotnie był blisko Mały do ZG
wszystko fajnie tylko ciężko będzie im z KSM, który jeszcze ma być obniżony, a emil średniej małej mieć nie będzie.Zaslyszane z parkingu. Emil Saifutdinow bliskooooo Torunia - tylko ze on wielokrotnie był blisko Mały do ZG
Blisko bo będzie jeździł w Bydgoszczy heheEmil Saifutdinow bliskooooo Torunia
To się gorzowiaki na tą wiadomość obrażą,bo słyszałem od nich że Emil już się z Władkiem dogadał ????Zaslyszane z parkingu. Emil Saifutdinow bliskooooo Torunia - tylko ze on wielokrotnie był blisko Mały do ZG
Tylko skąd klub a właściwie Bruski weźmie kasę na spłatę zaległości Emila? Kwota ta nie jest mała. Sam Emil mówi ze juz nie będzie jeździł w Polonii jego mechanik z wioski pod Chelmza również. Czy regulamin na przyszły sezon jest przyklepany w 100%?To się gorzowiaki na tą wiadomość obrażą,bo słyszałem od nich że Emil już się z Władkiem dogadał ????
A poważnie: jak Polonia przystąpi do rozgrywek to Emil na 99% będzie jeździł w jej barwach.A jeśli miałby odejść to niech idzie do Karguli najlepiej ????
Tak jak kolega wyżej napisał chodzi tu o dwumecz. A jeżeli już chcemy grać na Gorzów że wygra ligę, to w Tobet mamy kurs 2,0.Sorry, ze tu pisze, ale nie ma jeszcze tematu. Panowie lapcie póki cieple
betsafe
Stal Gorzów 1.75
Azoty Tauron Tarnów 1.95
Absolutnie nie wierze by Stal ten mecz mogla przegrac do tego mamy opcje 2drogowaa bez remisu, duza szansa na powodzenie.
gdyby nie iść tym tokiem rozumowania jakim poszły władze to stałym uczestnikiem byłby Ales Dryml (4. miejsce w GP Challenge). W mojej ocenie sezon konia miał Leon Madsen i jest on niedoceniony za ten jakże udany rok. Tajski kosztem Bombera wskakuje do cyklu, bo ktoś z Wlk. Brytanii mimo wszystko być musi jak widać i akurat z tym się zgadzam, bo Anglik z pewnością powalczy i sporo krwi napsuje faworytom.
Jeśli chodzi o tytuł to się zgodzę. Jonsson to już chyba nigdy szansy na to nie będzie miał a "Fred" i "Anton" to na chwile obecną nie tacy zawodnicy. Chociaż co do Antona to ja uważam, że chłopak ma szansę powalczyć o medal zobaczmy na końcówkę sezonu, Szwed tylko raz nie był w finale jeśli chodzi o pięć ostatnich turniejów z czego dwa wygrał.! To o czymś świadczy... Co do walki o tytuł to nie mam kompletnie koncepcji na to kto powalczy. Holder? Hancock wątpię, Nicki też. Myślałem, że w tym roku jest super szybki coś ala 2008 rok ale jednak nie. Gollob? no chciałbym ale to już schyłek kariery 2-3 sezony to maksimum. Cieszył będzie mnie w jego wykonaniu jakikolwiek medal. Ale trzeba przyznać, że Unibet ma humoru cenić w walce o złoto Warda wyżej niż Golloba czy Nickiego tak samo jak "Antona" wyżej niż Grega Swoją drogą mam do was pytanie orientuję się ktoś kiedy ma zainaugurować cykl Grand Prix? bo podobno znowu Nowa Zelandia a Bydgoszcz lub Częstochowa miesiąc póżniej czyli pewnie jak co roku w Lesznie końcówka kwietnia..Zdecydowanie brakuje Laguty.On w miejsce Jonssona i byłby git.A tak mamy aż 3 Szwedów,z których żaden nie powalczy o tytuł moim zdaniem..
W pełni się zgadzam z tym postemDla mnie nieporozumieniem jest jednak obecność Jonssona. Nie wywalczył sobie utrzymania w cyklu i psim swędem dzięki decyzji Crumpa wskoczył na listę GP 2013. Jakby zrezygnował jeszcze Hancock czy Gollob to byśmy Hansia mieli w GP znów?
Zdecydowanie brakuje Laguty.On w miejsce Jonssona i byłby git.A tak mamy aż 3 Szwedów,z których żaden nie powalczy o tytuł moim zdaniem..
Zgadzam się z Tobą w 100%, tylko że taka decyzja powinna zapaść przed sezonem 2012. Jak wiadomo w polskiej Ekstralidze w każdej drużynie miał startować jeden zawodnik z cyklu GP, więc Janoś czy MJJ prawdopodobnie musieliby szukać miejsca w I lidze.Ja jestem zdecydowanie za tym by do GP awans bezpośrednio miał Mistrz Świata Juniorów, teraz kiedy jest kilka eventów IMŚJ to nie ma przypadku że ktoś trafi jednodniową formę, a MJJ czy Maciek Janowski obojętnie który by nie wygrał IMŚJ to byli by atrakcyjnym produktem GP dodali by świeżości a tak jesteśmy skazani na beton Andreasa Jonssona :-(
nie zmieni się na bank nic, nie ma na to kasy na chwilę obecną. Nowy prezes i miasto muszą zająć się budową składu na 2013 rok a nie nowego stadionu. Jestem przekonany za to, że będzie komplet podczas Grand Prix bo pewnie jestem w tej licznej grupie osób która jest "głodna" turnieju Grand Prix w Bydgoszczy. Ogólnie ja jestem zwolennikiem zupełnie nowego stadionu, a nie modernizacji obecnego mimo, że sentyment ogromny jest do obiektu przy Sportowej 2..
Zdecydowanie tak, ale uważam, że niestety żużel to nie F1 i nie ma takich pieniędzy w tym sporcie. Moim zdaniem do póki się to nie zmieni to będzie mieli taki "daleki" turniej tylko raz w sezonie. Z drugiej strony trzeba też patrzeć na to, że np F1 to są tylko MŚ Ci zawodnicy nie jeżdżą w ligach a zawodnicy żużlowi tak.Brakuje w gronie organizatorów Rosji nie wiem czemu. No i przede wszystkim wyjazd do USA to powinien być obowiązek, póki jeszcze Greg śmiga to przyciągnąłby masę kibiców.
Pewnie i tak jak ktoś kupić trzech mocnych z GP to będzie miał ksm pod 30 i pozostała 3 to będą musieli być zawodnicy pod ksmem 4,5 więc dream team ciężko będzie stworzyć, chyba, że ktoś trafi z formą a ksm będzie miał niziutki..Co do Polskiej ligi to wreszcie normalne decyzje, ja jestem zwolennikiem KSM i według mnie to powinien być jedyny ogranicznik jeśli chodzi i budowanie zespołów.
Rosjanie nie chcą płacić za prawo do organizacji GP, dlatego BSI na pewno w najbliższym czasie nie zorganizuje tam turnieju. Nikt przecież nie będzie robił wyjątków dla kolegów ze wschodu.Brakuje w gronie organizatorów Rosji nie wiem czemu. No i przede wszystkim wyjazd do USA to powinien być obowiązek, póki jeszcze Greg śmiga to przyciągnąłby masę kibiców. Jeszcze kierunek do naszych zachodnich sąsiadów nie byłby zły, ale to tylko marzenia, więc trzeba skonfrontować to z rzeczywistością i nadal 3xPolska, 3xSzwecja, 2xDania (w tym 1 ale za rok wróci pewnie Vojens) i tak w kółko co roku.