Dokładnie. W ogóle nie spodziewałem się, że Częstochowa po takim laniu w Gorzowie i braku juniorów może się postawić Bydgoszczy. Nawet bez Kościechy i bez Z/Z za niego nie powinni mieć żadnych problemów tym bardziej po początku 17-7. Dziwnie to wszystko wyglądało, tym bardziej, że ponoć G.Łaguta z A.Łagutą przed swoim biegiem jeszcze coś ze sobą dogadywali. Druga sprawa ten KSM jest bardzo kontrowersyjny. Moim zdaniem powinien być wprowadzony minimalny ksm dla drużyny, a maksymalny powinien być nieograniczony. Zaczyna dochodzić do sytuacji, że zawodnicy specjalnie odpuszczają biegi po to by znaleźć angaż w kolejnym sezonie. Najgorsze jest to, że nikt nikomu nie jest w stanie nic udowodnić. Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia związana z kontrowersjami po dzisiejszym meczu Częstochowy. Wydaje mi się, że jeżeli junior zastępuje seniora i zrobi taśmę to jest możliwość jego zastąpienia drugim juniorem(przykład z meczu w Cze-wie) i druga sytuacja junior jedzie swój bieg bez zmiany zwykłej i robi taśmę to wtedy już nie można go zastąpić. Spowodowane jest to tym aby gorszy junior nie robił specjalnie taśmy tak jak miało to miejsce parę lat temu w Ostrowie. Przykład z meczu w Gdańsku.Takie jest moje rozumowanie, które wydaje się najbardziej logiczny. Chociaż w sumie sam nie wiem. Niby junior nie powinien za juniora jechać, ale czemu żadnych protestów ani nic nie ma po meczu?