no a teraz nie jest podzielony?Do 3 razy sztuka, teraz wygra Fedex topiac cały forumek, który w dwóch poprzednich finałach był podzielony
Poza tym faktycznie Djokovic jak na siebie to strasznie sypie błędami na tym AO
pre 2.25 byłoKevin Krawietz @1,90 do grania i 1 set @1,80 również imo
jaja: podbiłem Ci reputację, ponieważ tylko tak mogę się z Tobą skontaktować, możesz do mnie podbić na fejsie, ponieważ trzeba coś zrobić z naszym dłużnikiem, chyba, że oddał Ci pieniądze?pre 2.25 było
Trevisan od 4 miechów nie grał ????
takich jak Ty na fejsie są setki :;/:jaja: podbiłem Ci reputację, ponieważ tylko tak mogę się z Tobą skontaktować, możesz do mnie podbić na fejsie, ponieważ trzeba coś zrobić z naszym dłużnikiem, chyba, że oddał Ci pieniądze?
Czyli olin na Isię, w dziale wszyscy się znają, więc ja wierzę.
Widać ilu Januszy polegnie na patriotycznym myśleniu o wielkim sukcesie Polki na Wielkim Szlemie. ????
A weź Ty mi nawet nie przypominaj o tych Ogórkach..... ????Teraz tak patrze - Mannarino/Pouille, serio..
ja na całorocznym @2.00 pre zagrałem ????pre 2.25 było
Trevisan od 4 miechów nie grał ????
o Janusz miło mi, Andrzej jestem :smile:Czyli olin na Isię, w dziale wszyscy się znają, więc ja wierzę.
Btw. ja chyba też kliknąłem Naszą ????
e tam, to tylko głosowanie. chyba, że każdy z nich postawił na jej końcowe zwycięstwo całą wypłatę, to trochę gorzejWidać ilu Januszy polegnie na patriotycznym myśleniu o wielkim sukcesie Polki na Wielkim Szlemie. ????
no ale jak widzisz takie coś to to nie jest śmieszne?Widać ilu Januszy polegnie na patriotycznym myśleniu o wielkim sukcesie Polki na Wielkim Szlemie. ????
????@ Aga w końcu zaczęła coś porządnego jeść, tak trzymać.