no ja wtedy chciałem under graćTak, 56,5 już jest
teraz to już bym się zastanawiał czy grać, ale jednak zostawie to
Dużo osób właśnie tak będzie typować bo to ostatni mecz Pejtona i ogółem defensywa Broncos. Ta z Panthers wcale nie jest słabsza ???? Oczywiście nie powstrzymują rywali na takiej ilości punktów czy pozwalają na więcej powietrzem, ale z tego co kojarzę to chociażby spowodowali najwięcej strat u rywali w lidze i to zdecydowanie. Zresztą wystarczy zobaczyć, że Palmer który był w top5 QB w tym sezonie rzucił 4 inty i miał 2 fumble. To się nie bierze z niczego ????Nie no tak tylko rzucilem haslem Fakt moze tak byc, ale jak to sie mowi mistrzostwa wygrywa sie obrona, a Broncos maja najlepsza w calym sezonie i tutaj moze byc klucz do wygranej. Wszystko zalezy od tego jak OL bedzie bronic Newtona, moze sie skonczyc tak jak z Patriots, ze Newton zaliczy najwieksza ilosc Tackels w calym sezonie albo go nawet nie ,,powachaja'' .
Offens jest po stronie Panthers wszystko bedzie zalezec od Defens i tyle. Dla Peytona ostatni mecz w zyciu i do tego SuperBowl . Mlodszy brat ma juz 2 pierscienie kolej na Peytona
z takim pusherowaniem? musiałby grać jak w DC z Federerem, innej opcji zwyczajnie nie maJa liczyłem, że Stasiu coś pokrzyżuje plany Novakovi
No, ale się przeliczyłem ????
Niech Monfils to weźmie i wszystkim zamknie usta ????
To może Raonić :grin:Ja liczyłem, że Stasiu coś pokrzyżuje plany Novakovi
No, ale się przeliczyłem ????
Niech Monfils to weźmie i wszystkim zamknie usta ????
ŚiimonnnRaszyny mają chrapkę na 1 seta więc próbuję @2.62 całoroczny
połapane po @1,83 przy stanie 15-15Raszyny mają chrapkę na 1 seta więc próbuję @2.62 całoroczny
Jeszcze tylko na koniec Gruudzier postraszyłRasze pokazały moc w tym secie ????
szkoda ze Pinek wystawil 1.8 prawie na nich tak to bym ponad 2 na lajfie wziął ???? ale nie ma co narzekac hehe ????Śiimonnn
ten sprzed tygodnia mimo wszystko nieco przekłamuję rzeczywistość i stąd teraz takie kursy 1.3jaja przyjacielu, Oldenburg można chyba luźno dzisiaj ? ????
@1.25jakie kursy myślicie, że dadzą na Nole'a?
po tym co gra 1.4 min sądzę ???? ????jakie kursy myślicie, że dadzą na Nole'a?
Fakt, ale czy w meczu z Patriots musieli tyle first downow robic ? Jak Patriots praktycznie zawsze po 3 probach musialo oddac atak ?Dużo osób właśnie tak będzie typować bo to ostatni mecz Pejtona i ogółem defensywa Broncos. Ta z Panthers wcale nie jest słabsza ???? Oczywiście nie powstrzymują rywali na takiej ilości punktów czy pozwalają na więcej powietrzem, ale z tego co kojarzę to chociażby spowodowali najwięcej strat u rywali w lidze i to zdecydowanie. Zresztą wystarczy zobaczyć, że Palmer który był w top5 QB w tym sezonie rzucił 4 inty i miał 2 fumble. To się nie bierze z niczego ????
Panthers mimo, że dużo grają ziemią to szybko i skutecznie przesuwają piłkę. Sory, ale Broncos mieli chyba z Patriots tylko 12 first downów, a to śmieszny wynik i to nie wystarczy na superbowl.
całkiem możliwe że ruscy się z czymś takim wysypią, ale to by było trochę nielogiczne, bo na wygrany turniej jest @1.53-1.57po tym co gra 1.4 min sądzę ???? ????
1,34 na bf jest na wejście Dżokera do finału, ale tylko 40 euro leży.jakie kursy myślicie, że dadzą na Nole'a?