>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Nie ma na to szans. Panthers mają w sobie taką pewność w siebie, że nic ich nie zatrzyma. Ja już -4 załadowałem bo do Superbowl urośnie do -6. Zresztą i przed meczem coś się znów zagra.

Co taki Manning niby ma zrobić? Przecież on 200 yardów ledwo rzuca. Jak oni niby mają dotrzymać ofensywie Panthers która wrzuca po 30 pkt w każdym meczu z palcem w dupie.

O-Line Panthers tak protektuje Newtona, że nie ma w ogóle się o co obawiać.

Nie zdziwi mnie wynik podobny do tego jaki osiągnęli Broncos w swoim poprzednim finale ????
Nie no tak tylko rzucilem haslem :p Fakt moze tak byc, ale jak to sie mowi mistrzostwa wygrywa sie obrona, a Broncos maja najlepsza w calym sezonie i tutaj moze byc klucz do wygranej. Wszystko zalezy od tego jak OL bedzie bronic Newtona, moze sie skonczyc tak jak z Patriots, ze Newton zaliczy najwieksza ilosc Tackels w calym sezonie albo go nawet nie ,,powachaja&#39;&#39; .

Offens jest po stronie Panthers wszystko bedzie zalezec od Defens i tyle. Dla Peytona ostatni mecz w zyciu i do tego SuperBowl . Mlodszy brat ma juz 2 pierscienie kolej na Peytona ?

https://www.youtube.com/watch?v=mQ30w550DFs

Od 30:00 jeden chyba z wazniejszych i najlepszych Catch&#39;ow w SuperBowl ????

macieksokol 1,5K

macieksokol

Użytkownik
@zapala jesteś ? Grasz na Zalgiris over bramkowy? Metta wczoraj sparing na Łotwie, dziś są już w Wilnie. A różnica ogromna między zespołami .

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Kurde no, na koniec jeszcze wyjdzie, że Murray to weźmie. Nikt o nim nie mówi. Ani Nole, ani Fed nie są w optymalnej dyspozycji.
Ja liczyłem, że Stasiu coś pokrzyżuje plany Novakovi :p
No, ale się przeliczyłem ????
Niech Monfils to weźmie i wszystkim zamknie usta ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom