dobrze napisałeś o ruskich zaraz 1xbet wrzuci z 1,5 ???? ???? ????całkiem możliwe że ruscy się z czymś takim wysypią, ale to by było trochę nielogiczne, bo na wygrany turniej jest @1.53-1.57
@ Magican ile przyjęli ?
dobrze napisałeś o ruskich zaraz 1xbet wrzuci z 1,5 ???? ???? ????całkiem możliwe że ruscy się z czymś takim wysypią, ale to by było trochę nielogiczne, bo na wygrany turniej jest @1.53-1.57
ecie pecie Wilson też grał 1 mecz w SB i ogółem był mega niedoświadczony a i tak pojechali Broncos ????Powiem tak , papier jest po stronie Panthers, ale papier byl tez po stronie Patriots. Do tego masz 1 mecz i to w dodatku 1 mecz dla Newtona w SuperBowl i tez nie wiesz jak to psychicznie wytrzyma, bo jak na poczatku bedzie szlo to juz z gorki, ale jak rzuci z 2 Interception, da sie z 4 razy zlapac to tez moze mu tam glowa nie wytrzymac
???? ???? ???? ???? cud3300euro limit na djokera mam
możliwości duże są patrz co Kuba napisał :razz: ale ja nie gram pod limit@ Magican ile przyjęli ?
Zobaczymy, mozna argumentowac w obie strony i ktos kto bedzie chcial zagrac ten typ albo inny zawsze bedzie mial po swojej stronie z 10 argumentow za.ecie pecie Wilson też grał 1 mecz w SB i ogółem był mega niedoświadczony a i tak pojechali Broncos ????
Jedynie obrona Denver coś tu może pomóc bo Peyton ofensywie tego meczu nie ogarnie ????
i zamiast cicho siedziećloool @1.62 w 1xbecie ????
pograne ofc
kolejny Szlem to słyszę, a jak przychodzi do bezpośredniego meczu to wygrywa Dżoker.Naprawdę chcecie grubo ładować Djoka po tym co zaprezentował?
Federer to dwie klasy wyżej niż Simon i klasa wyżej niż Kei. A przypomnę że przebijacz prawie wykopał Djoka, a Kei gdyby nie atak schizofrenii i łamanko DF-em z 40-0 w pierwszym secie, to też to by jeszcze trwało.
akurat ja zdążyłemto trzeba być czujnym :smile:
z 1xbet i ogólnie ruskimi jest prosta sprawa, jak my nie zabijemy szybko, to zrobi to ktoś inny i też kurs spadnie, a z tego co wiem parę osób już z forum pograło po @1.62
Szefie ile wielkoszlemowych wygra serbski maestro w tym roku 3 czy 4?kolejny Szlem to słyszę, a jak przychodzi do bezpośredniego meczu to wygrywa Dżoker.