>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Powiem tak , papier jest po stronie Panthers, ale papier byl tez po stronie Patriots. Do tego masz 1 mecz i to w dodatku 1 mecz dla Newtona w SuperBowl i tez nie wiesz jak to psychicznie wytrzyma, bo jak na poczatku bedzie szlo to juz z gorki, ale jak rzuci z 2 Interception, da sie z 4 razy zlapac to tez moze mu tam glowa nie wytrzymac
ecie pecie :p Wilson też grał 1 mecz w SB i ogółem był mega niedoświadczony a i tak pojechali Broncos ????
Jedynie obrona Denver coś tu może pomóc bo Peyton ofensywie tego meczu nie ogarnie ????

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
ecie pecie :p Wilson też grał 1 mecz w SB i ogółem był mega niedoświadczony a i tak pojechali Broncos ????

Jedynie obrona Denver coś tu może pomóc bo Peyton ofensywie tego meczu nie ogarnie ????
Zobaczymy, mozna argumentowac w obie strony i ktos kto bedzie chcial zagrac ten typ albo inny zawsze bedzie mial po swojej stronie z 10 argumentow za.

Jest jeszcze mala statystyka, gdy Manningi zdyobylwali SuperBowl, to zawsze po drodzy pokonywali Brad&#39;iego ????

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Naprawdę chcecie grubo ładować Djoka po tym co zaprezentował?
Federer to dwie klasy wyżej niż Simon i klasa wyżej niż Kei. A przypomnę że przebijacz prawie wykopał Djoka, a Kei gdyby nie atak schizofrenii i łamanko DF-em z 40-0 w pierwszym secie, to też to by jeszcze trwało.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Naprawdę chcecie grubo ładować Djoka po tym co zaprezentował?

Federer to dwie klasy wyżej niż Simon i klasa wyżej niż Kei. A przypomnę że przebijacz prawie wykopał Djoka, a Kei gdyby nie atak schizofrenii i łamanko DF-em z 40-0 w pierwszym secie, to też to by jeszcze trwało.
kolejny Szlem to słyszę, a jak przychodzi do bezpośredniego meczu to wygrywa Dżoker.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
i zamiast cicho siedzieć
to zabite na 1.46
tak się nie robi ;)
to trzeba być czujnym :smile:

z 1xbet i ogólnie ruskimi jest prosta sprawa, jak my nie zabijemy szybko, to zrobi to ktoś inny i też kurs spadnie, a z tego co wiem parę osób już z forum pograło po @1.62

J 3,4K

jaja

Użytkownik
to trzeba być czujnym :smile:
z 1xbet i ogólnie ruskimi jest prosta sprawa, jak my nie zabijemy szybko, to zrobi to ktoś inny i też kurs spadnie, a z tego co wiem parę osób już z forum pograło po @1.62
akurat ja zdążyłem ;)
ale chciałem z 2 konta jeszcze :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom