zyg-fryd
Użytkownik
Co to takie wysokie kursy na Federera?;p
Rush & Cash @ 1.79 Pinnek
Nie miała, to jest jasne. Tylko ja piszę o Serenie, a konkretnie o gościach, którzy określają Serenę z tego turnieju jako "najlepszą Serenę", mając na myśli to, że gra swój najlepszy tenis. Ja jako laik widziałem mnóstwo meczów, w których Serena była o wiele lepsza.A Radwańska to miała ciężkie zawodniczki?
Ale po co? Działasz mój asystencie, więc wszystko jest ok ????interwencja Marudy18 za 3, 2, 1!
to i czytasz pewnie słabo.. chyba, że to taka wybiórcza ????dyslekcje mam , tu juz mnie typy poprawialy ????
coś tam poczytam, duzo rozumiem ???? ee tam ważne ze bety wchodzą ????to i czytasz pewnie słabo.. chyba, że to taka wybiórcza ????
babcia polonistka to co się dziwisz :smile:Ale po co? Działasz mój asystencie, więc wszystko jest ok ????
Racja sam skorzystałem ale nie widzę tematu żeby repute podbić, podeślijcoś tam poczytam, duzo rozumiem ???? ee tam ważne ze bety wchodzą ????
jeżeli Siekiera coś obstawi na ten mecz, to któraś z zawodniczek znowu ledwo zejdzie o własnych siłach ????babcia polonistka to co się dziwisz :smile:
co do Isi jeszcze, to największym argumentem za Sereną jest fakt, że Konar gra handi na Polkę
czekam na Shakala i Siekierkę, wybierzcie dobrze. i dajcie nam zarobić ????
no ale do tego to nawet nie ma co się odnosić... zrozum, że te mecze są bardzo późno w nocy i najzwyczajniej w świecie mało kto to ogląda, później jeden z drugim odpala sobie highlightsy i widzi tam same udane zagrania Sereny i pisze na podstawie tego analizę ???? dlatego skróty to złoNie miała, to jest jasne. Tylko ja piszę o Serenie, a konkretnie o gościach, którzy określają Serenę z tego turnieju jako "najlepszą Serenę", mając na myśli to, że gra swój najlepszy tenis. Ja jako laik widziałem mnóstwo meczów, w których Serena była o wiele lepsza.
w deblu to się rozeszło po kościach. tu by większy wstyd byłSerena nie miewa raczej kontuzji, to może znowu naćpana wyjdzie jeśli Siekiera na nią da?
nie mow że nie graszPrzeczytałem pobieżnie ale czy ktoś chce grać na Age ? ???? ????
Weźcie przelejcie na pajacyka lepiej
@ Aga w końcu zaczęła coś porządnego jeść, tak trzymać.
@ O Serenie wszystko już wiemy. Jest żywą legendą tenisa, dominatorką itd. Liczę na mega sensację, zazwyczaj przychodzi znienacka.
#8j.Brawo MJW! To już naprawdę lepiej było grać taśmy z AO.
Tym razem #6j, ale co z tego. "Temat się broni" ????