zksstal
Użytkownik
gdzie ubijali undery i dlaczego piszesz o tym w 85'Zalgiris pre 1.05 od poczatku undery ubijali i 0-0 robia hehe
gdzie ubijali undery i dlaczego piszesz o tym w 85'Zalgiris pre 1.05 od poczatku undery ubijali i 0-0 robia hehe
do kogo wy tak od wczoraj ... kto to co to ?Brawo MJW! To już naprawdę lepiej było grać taśmy z AO.
Ja nic nie wiem.do kogo wy tak od wczoraj ... kto to co to ?
edit: już wiem Ale skąd ten skrót ?
linia 4.5 była, 20 min nie było a już 2.5 no to raczej overow nie ladowali hehegdzie ubijali undery i dlaczego piszesz o tym w 85'
To już lepiej było grać taśmy z AO, a dalej że za 8j a nie 6 j i temat się broniJa nic nie wiem.
Który skrót? MJW to Mark J Williams, taki snookerzysta
no już jak przeczytałem że 6j i tematy się broni .... moim zdaniem roger jest dobry, ale trochę się zagalopował ! jest dobry z plażówki i na niej powinien się skupić a nie na wszystkim !
Fix? To znaczy?Heh, jutro będzie fix na mistrzostwach ????
no undery pewnie dlatego że litwini nie wyszli jakoś mega dobrym składem, tylko mieszanym. jednak wynik mnie strasznie dziwi bo Meta/Lu nie dość że wczoraj grali ze Skonto to dziś grali młodzieżą głównie. a na giełdzie chyba meczu nie było.linia 4.5 była, 20 min nie było a już 2.5 no to raczej overow nie ladowali hehe
nic nie gralem to nie pisalem, bo po co
ogladalem wczoraj, nie wiem jakim cudem Zalgiris im gola nie strzelil ???? bo wczoraj to nawet chyba ze skonto strzalu nie oddali heheno undery pewnie dlatego że litwini nie wyszli jakoś mega dobrym składem, tylko mieszanym. jednak wynik mnie strasznie dziwi bo Meta/Lu nie dość że wczoraj grali ze Skonto to dziś grali młodzieżą głównie. a na giełdzie chyba meczu nie było.
Popatrz na tabele, policz i zobaczysz ????Fix? To znaczy?