>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
No raczej, ale jutro taki Cholo sobie nie pozwoli na takie rotacje. Raz, że rywal mocniejszy, a dwa że inaczej traktują ligę i podchodzą do niej.
nie wiadomo
Godin i Juanfran są zagrożeni, a mecz z Barceloną ważniejszy jest. Sevilla na wyjazdach sraczka

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Tak. A to nie Ty opisałeś dzisiaj w dziale że Strlek strzeli więcej goli od Cupica?

Weszło? Miałem grać, ale nie zdążyłem...
Tak ja. Weszło. Piłką ręczną interesuję się praktycznie tylko na poziomie reprezentacji i LM. A jeśli chodzi o NBA to dopiero 2 sezon śledzę także jestem Januszem ;).

A tak w ogóle to w Łomży jesteś z południa?

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
nie wiadomo

Godin i Juanfran są zagrożeni, a mecz z Barceloną ważniejszy jest. Sevilla na wyjazdach sraczka
Bez Juanfrana jestem w sobie w stanie ich wyobrazić, ale fakt, bez Godina to na ten moment g*wno będzie i to duże. On jeszcze kilka lat musi pograć, a wtedy Gimenez dojdzie do poziomu liderowania bloku defensywy i mają kolejnego króla w tej linii. Mam nadzieję, że też Velazquez odpali, bo kilka razy w Getafe fajnie pograł.

weed233 854

weed233

Użytkownik
lebron ov 6.5 1Q + Melo ov 6.5 1Q @3.11 tak sobie zagram
Do tego ov 3 ast Dellavedovy @1.90
i Kemba ov 22.5 @1.90
jeszcze mysle nad Cousins ov 37.5 pts+reb

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Ty co myślisz o tym meczu?
Widziałem &#39;męki&#39; Keia z GGL i fragmenty Kongi z Herbertem i wcześniej z Baghdatisem i jak dla mnie dzisiaj mecz pójdzie w dystans. Nie gram na zwycięzcę bo to niemalże coinflip, ale przy szarpliwej i nieregularnej grze Keia plus znakach zapytania co do zdrowia lekkim faworytem dla mie jest Konga, a seta powinien na bank zgarnąć.
W pinku na jego seta dają 1,232. Na over 3,5 w całoroczniaku jest więcej, ale za duże ryzyko że Konga go pojedzie 3-0, niewspółmierne wg mnie do różnicy w kursach na te dwa zdarzenia.

weed233 854

weed233

Użytkownik
ja pisalem ze na seta Sousy fajny kurs to pograłem bezpieczniejsze handi +9.5 co ledwo siadło ????
ale wczoraj z tenisa wielka forma hehe

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bez Juanfrana jestem w sobie w stanie ich wyobrazić, ale fakt, bez Godina to na ten moment g*wno będzie i to duże. On jeszcze kilka lat musi pograć, a wtedy Gimenez dojdzie do poziomu liderowania bloku defensywy i mają kolejnego króla w tej linii. Mam nadzieję, że też Velazquez odpali, bo kilka razy w Getafe fajnie pograł.
ja lubię Savicia. Gość z wąsem rodem z poprzedniej epoki
Centrum ???? A skąd jesteś? Byłeś u mnie, czy masz znajomych?
Łomża 5 mieszkańców, 2 sklepy i jeszcze centrum mają

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom