sweternoallin
Użytkownik
Siekiera... podaj jakiś typ na noc z NBA z kursem ok 1.5-1.8. Smieją się, że jesteś pechowy.... A ja wyznaję prawo serii - w końcu nadejdzie dzień, w którym ktoś dzięki Tobie zarobi!
zaraz dam znać, rozglądam się ;-)Z 365 cos sie nada do zagrania z zawodnikow?
Grałeś cygankę?Cirstea bierz seta
mam 2 seta po 2.30Grałeś cygankę?
Również witam szanownego kolegę i serdecznie pozdrawiam.Witam nocną zmianę ????
Ten dzień już nadszedł przedwczoraj - nie udało mu się zatopić Goffina.Siekiera... (...) w końcu nadejdzie dzień, w którym ktoś dzięki Tobie zarobi!
w dziale masz kurs @1.047 na to po odjęciu podatku, więc taka typowa lokomotywa w stylu wawo ????Forumek widzę podzielony co do meczu Keia z Kongą ???? Set Kongi to chyba 'lokomotywa' ? Chociaż duże ryzyko kreczu.
oni się chyba na Atletico oszczędzają, nie wiem...Ramzes to się zmiany doczekałeś :razz: Pape Cheikh w młodzieżówkach leci ładnie, ale jednak chyba nie czas na takie wprowadzanie...
Do mnie?jak na handballowca to dobry bet z Twojej strony ????
No raczej, ale jutro taki Cholo sobie nie pozwoli na takie rotacje. Raz, że rywal mocniejszy, a dwa że inaczej traktują ligę i podchodzą do niej.oni się chyba na Atletico oszczędzają, nie wiem...
Witam serdecznie kolegę i całą nocna zmianęRównież witam szanownego kolegę i serdecznie pozdrawiam.
Ten dzień już nadszedł przedwczoraj - nie udało mu się zatopić Goffina.
Forumek widzę podzielony co do meczu Keia z Kongą ???? Set Kongi to chyba 'lokomotywa' ? Chociaż duże ryzyko kreczu.
Tak. A to nie Ty opisałeś dzisiaj w dziale że Strlek strzeli więcej goli od Cupica?Do mnie?
Ten avek to tylko na dzisiejszy mecz. Bo Bielecki miał urodziny i chciałem żeby przyniósł mu i reprezentacji szczęście . Mu przyniósł a reprezentacji niebardzo :;/:
może jestem tępy, ale tylko karty sieciowe mają adres macCześć wszystkim. Pilnie potrzebny sposób na zmianę adresu MAC modemu USB. Żaden program typu Mac Changer nie pomaga.