Już widzę jak na Wrońskiej w Lublinie wkomponują się w lokalny klimat. ????????????http://kurierwschodni.pl/uchodzcy-trafia-do-ostrodka-w-bezwoli-kolo-radzynia-podlaskiego/
Spis miejsc gdzie trafią uchodźcy.
jeszcze skolsika i paru osób brakuje ????Witam nocną zmianę ????
No właśnie jutro powinno być trudniej :grin: Nie wiem czemu tak nie doceniacie tego NRG, przecież mają naprawdę silny squadImmortals ladnie wrocili, polapanych mam ich na jutro po tym @1,8 a jutro powinno byc latwiej ale zobaczymy ????
to samo w Warszawie na Targówku ???? ???? ????Już widzę jak na Wrońskiej w Lublinie wkomponują się w lokalny klimat. ????????????
BRW będzie wiedziało co robić z łachami ????Już widzę jak na Wrońskiej w Lublinie wkomponują się w lokalny klimat. ????????????
Wielki szpital w Padwie na północy Włoch pogrążył się w chaosie i zagrożony jest paraliżem, ponieważ w ciążę zaszło 130 pracujących tam pielęgniarek i 16 położnych. Brakuje personelu na oddziałach i w salach operacyjnych. (http://www.tvn24.pl)
Skurwysy** są bezkarni więc żeby nie okazało się, że przejmą władze heheJuż widzę jak na Wrońskiej w Lublinie wkomponują się w lokalny klimat.
Chłopaki z BRW raczej nie przepadają za takimi klimatami. ???? Szybko ich wypłoszą z Wrońskiej. ???? Blisko jest dobry ciuchland, więc na pewno wpadną z wizytą. ????Oj tam meksyk będzie, jak chłopaki z BRW przyjdą :razz: A przecież Tatary też blisko, więc ciekawe rzeczy się mogą dziać.
A może by ich tak ulokować w jakimś przytulnym miejscu na forum np. pomiędzy "Na Chipsy i Colę" moneciarza i interesu z leszczami Fonfe?Już widzę jak na Wrońskiej w Lublinie wkomponują się w lokalny klimat. ????????????
To ja dobrze wiem, jaki tam klimat panuje, a na Wrońskiej to czasem nie było tego opuszczonego budynku po jakiejś fabryce? Bo ja tam kiedyś grube picie zaliczyłem, więc jest sentyment:grin:Chłopaki z BRW raczej nie przepadają za takimi klimatami. ???? Szybko ich wypłoszą z Wrońskiej. ???? Blisko jest dobry ciuchland, więc na pewno wpadną z wizytą. ????
skrobali by leszcza za najniższą krajową ????A może by ich tak ulokować w jakimś przytulnym miejscu na forum np. pomiędzy "Na Chipsy i Colę" moneciarza i interesu z leszczami Fonfe?
Niech Konar25 coś rzuci ze swojego worka z hajsem, który trzyma w piwnicy. ????A może by ich tak ulokować w jakimś przytulnym miejscu na forum np. pomiędzy "Na Chipsy i Colę" moneciarza i interesu z leszczami Fonfe?