2K kuba86 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4281 spokojnie, to na razie wchodzi, jak widzisz Dignitas kurs nie za duzy? Kliknij aby rozwinąć... duży, ale obie ekipy z subami grają, więc dla mnie taki trochę nobet
spokojnie, to na razie wchodzi, jak widzisz Dignitas kurs nie za duzy? Kliknij aby rozwinąć... duży, ale obie ekipy z subami grają, więc dla mnie taki trochę nobet
8,3K rambo131 Forum VIP Styczeń 24, 2016 #4282 Booker z NBA do gry moim zdaniem Kliknij aby rozwinąć... a masz go gdzieś? Wątpię, że znajdziesz buka który ma go na dziś w ofercie.
Booker z NBA do gry moim zdaniem Kliknij aby rozwinąć... a masz go gdzieś? Wątpię, że znajdziesz buka który ma go na dziś w ofercie.
N 291 nalogowiec-108173 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4283 po odjęciu podatku jeszcze pewniejsze :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Jak znajdziesz chwilkę to z kasztanowym wygrałem 3-1, grupa B
po odjęciu podatku jeszcze pewniejsze :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Jak znajdziesz chwilkę to z kasztanowym wygrałem 3-1, grupa B
557 siekiera512 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4285 duży, ale obie ekipy z subami grają, więc dla mnie taki trochę nobet Kliknij aby rozwinąć... zagram za drobne dla lepszego ogladania
duży, ale obie ekipy z subami grają, więc dla mnie taki trochę nobet Kliknij aby rozwinąć... zagram za drobne dla lepszego ogladania
1,3M deepred Moderator Członek Załogi Styczeń 24, 2016 #4288 tylko zobacz na ławkę najpierw, pomyśl, a później mów Kliknij aby rozwinąć... Nooo, zobaczyłem ławkę i co dalej? Niech wyjdą najpierw ze swojej połowy i przeprowadzą chociaż jedną akcję i wtedy możemy dyskutować.
tylko zobacz na ławkę najpierw, pomyśl, a później mów Kliknij aby rozwinąć... Nooo, zobaczyłem ławkę i co dalej? Niech wyjdą najpierw ze swojej połowy i przeprowadzą chociaż jedną akcję i wtedy możemy dyskutować.
854 weed233 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4290 lul linia na asysty Dellavedovy 3 jak on srednia 5 apg a ponizej 3 zszedl 6 razy na 40 spotkan
557 siekiera512 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4291 Siekiera, Konga czy Kei? Kliknij aby rozwinąć... Conga ofc, tylko w buku gdzie krecz = wygrana
6K assitalia Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4292 tylko zobacz na ławkę najpierw, pomyśl, a później mów Kliknij aby rozwinąć... Ramzes, weź nie wymagaj za dużo ????
tylko zobacz na ławkę najpierw, pomyśl, a później mów Kliknij aby rozwinąć... Ramzes, weź nie wymagaj za dużo ????
338 kamillo0103 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4294 co tam się w tej Hiszpanii dzieje ???? akcja za akcję ???? takie mecze to ja lubię !
8,3K rambo131 Forum VIP Styczeń 24, 2016 #4295 Jak znajdziesz chwilkę to z kasztanowym wygrałem 3-1, grupa B Kliknij aby rozwinąć... Słuchaj, załóż sobie gg i zagadaj do Kasztaneiro odnośnie tej fify, przez pośrednika się nie dogadacie.
Jak znajdziesz chwilkę to z kasztanowym wygrałem 3-1, grupa B Kliknij aby rozwinąć... Słuchaj, załóż sobie gg i zagadaj do Kasztaneiro odnośnie tej fify, przez pośrednika się nie dogadacie.
N 291 nalogowiec-108173 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4297 Słuchaj, załóż sobie gg i zagadaj do Kasztaneiro odnośnie tej fify, przez pośrednika się nie dogadacie. Kliknij aby rozwinąć... A przeczytaj dokładnie co napisałem w cytowanym przez Ciebie poście ????
Słuchaj, załóż sobie gg i zagadaj do Kasztaneiro odnośnie tej fify, przez pośrednika się nie dogadacie. Kliknij aby rozwinąć... A przeczytaj dokładnie co napisałem w cytowanym przez Ciebie poście ????
312 troglak Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4298 Humor w HP dzis wyjatkowo miazdzy, a na dokladke drugim okiem ogladam Przekret na Pulsie.
162 baziu Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4299 http://kurierwschodni.pl/uchodzcy-trafia-do-ostrodka-w-bezwoli-kolo-radzynia-podlaskiego/ Spis miejsc gdzie trafią uchodźcy.
http://kurierwschodni.pl/uchodzcy-trafia-do-ostrodka-w-bezwoli-kolo-radzynia-podlaskiego/ Spis miejsc gdzie trafią uchodźcy.
12,8K macko18 Forum VIP Styczeń 24, 2016 #4300 Dobry wieczór forumek ???? Kliknij aby rozwinąć... Witam nocną zmianę ????