kuba86
Użytkownik
duży, ale obie ekipy z subami grają, więc dla mnie taki trochę nobetspokojnie, to na razie wchodzi, jak widzisz Dignitas kurs nie za duzy?
duży, ale obie ekipy z subami grają, więc dla mnie taki trochę nobetspokojnie, to na razie wchodzi, jak widzisz Dignitas kurs nie za duzy?
a masz go gdzieś? Wątpię, że znajdziesz buka który ma go na dziś w ofercie.Booker z NBA do gry moim zdaniem
Jak znajdziesz chwilkę to z kasztanowym wygrałem 3-1, grupa Bpo odjęciu podatku jeszcze pewniejsze :jezora:
zagram za drobne dla lepszego ogladaniaduży, ale obie ekipy z subami grają, więc dla mnie taki trochę nobet
Nooo, zobaczyłem ławkę i co dalej? Niech wyjdą najpierw ze swojej połowy i przeprowadzą chociaż jedną akcję i wtedy możemy dyskutować.tylko zobacz na ławkę najpierw, pomyśl, a później mów
Conga ofc, tylko w buku gdzie krecz = wygranaSiekiera, Konga czy Kei?
Ramzes, weź nie wymagaj za dużo ????tylko zobacz na ławkę najpierw, pomyśl, a później mów
Słuchaj, załóż sobie gg i zagadaj do Kasztaneiro odnośnie tej fify, przez pośrednika się nie dogadacie.Jak znajdziesz chwilkę to z kasztanowym wygrałem 3-1, grupa B
A przeczytaj dokładnie co napisałem w cytowanym przez Ciebie poście ????Słuchaj, załóż sobie gg i zagadaj do Kasztaneiro odnośnie tej fify, przez pośrednika się nie dogadacie.
Witam nocną zmianę ????Dobry wieczór forumek ????