nie wiadomoNo raczej, ale jutro taki Cholo sobie nie pozwoli na takie rotacje. Raz, że rywal mocniejszy, a dwa że inaczej traktują ligę i podchodzą do niej.
+2.5 seta lokomotywa?nie no Tsonga wytrze dzis kort Keiem
Tak ja. Weszło. Piłką ręczną interesuję się praktycznie tylko na poziomie reprezentacji i LM. A jeśli chodzi o NBA to dopiero 2 sezon śledzę także jestem Januszem .Tak. A to nie Ty opisałeś dzisiaj w dziale że Strlek strzeli więcej goli od Cupica?
Weszło? Miałem grać, ale nie zdążyłem...
Bez Juanfrana jestem w sobie w stanie ich wyobrazić, ale fakt, bez Godina to na ten moment g*wno będzie i to duże. On jeszcze kilka lat musi pograć, a wtedy Gimenez dojdzie do poziomu liderowania bloku defensywy i mają kolejnego króla w tej linii. Mam nadzieję, że też Velazquez odpali, bo kilka razy w Getafe fajnie pograł.nie wiadomo
Godin i Juanfran są zagrożeni, a mecz z Barceloną ważniejszy jest. Sevilla na wyjazdach sraczka
Widziałem 'męki' Keia z GGL i fragmenty Kongi z Herbertem i wcześniej z Baghdatisem i jak dla mnie dzisiaj mecz pójdzie w dystans. Nie gram na zwycięzcę bo to niemalże coinflip, ale przy szarpliwej i nieregularnej grze Keia plus znakach zapytania co do zdrowia lekkim faworytem dla mie jest Konga, a seta powinien na bank zgarnąć.Ty co myślisz o tym meczu?
No mysle ze mozna kupować bilety. Keia boli nadgarstek wiec seta na pewno odda, a Jo lubi AO zawsze tu dobrze pogrywa.+2.5 seta lokomotywa?
Nie jesteś tępy.może jestem tępy, ale tylko karty sieciowe mają adres mac
Centrum ???? A skąd jesteś? Byłeś u mnie, czy masz znajomych?A tak w ogóle to w Łomży jesteś z południa?
ja lubię Savicia. Gość z wąsem rodem z poprzedniej epokiBez Juanfrana jestem w sobie w stanie ich wyobrazić, ale fakt, bez Godina to na ten moment g*wno będzie i to duże. On jeszcze kilka lat musi pograć, a wtedy Gimenez dojdzie do poziomu liderowania bloku defensywy i mają kolejnego króla w tej linii. Mam nadzieję, że też Velazquez odpali, bo kilka razy w Getafe fajnie pograł.
Łomża 5 mieszkańców, 2 sklepy i jeszcze centrum mająCentrum ???? A skąd jesteś? Byłeś u mnie, czy masz znajomych?
Łomża południe, Osiedle Armii Krajowej. W tej chwili niestety średnio bywam tylko co 2 tygodnie u rodziców.Centrum ???? A skąd jesteś? Byłeś u mnie, czy masz znajomych?
Lubie Cię więc Ci tym razem daruję ???? ???? ????Łomża 5 mieszkańców, 2 sklepy i jeszcze centrum mają