Ej no w żartach to napisałem, a Ty mi tu na poważnie wylatujesz :grin:Hm... no ale ja czegoś tu nie rozumiem. Chcesz mi powiedzieć, że Ty, grając od POCZĄTKU miałeś yield wyższy niż 2,62% i nigdy nie zdarzyło Ci się w jakimś okresie zejść poniżej takiego progu, tak? Rozumiem, że zagrałeś 1 kupon, od razu zrobiłeś yield 100% i potem już nigdy, przenigdy, w okresie tygodnia, miesiąca, pół roku, nie mówiąc już o całej "karierze" nie spadłeś poniżej 2,62%?
Skisłem, szybko wdrapał się na szczyty, teraz to może odcinać kupony ze spotkań Modenyjuż poprawione
http://www.espnfc.com/gamecast/441185/gamecast.htmlTo nie jest miarodajna strona, bardzo duzo tam błędów i nie dokładności
nie raz spotkałem się z sytuacją, że pozytywnie rozliczyli, a później było jako przegrana :/Ma ktoś dokładne statystyki meczu pucharu Króla mecz Valencia - las palmas?
Pograłem over 12.5 rożnego bet rozliczył na plus a teraz widze kase zabrali i zakład odbędzie sie wisi
Zamknie z zyskiemWawo a teraz serio mam do Ciebie głęboki szczery apel.
Jeżeli rzeczywiście masz 17 tysięcy na koncie. Natychmiast te pieniądze wypłać.
Powód jest prosty.
Wkrótce wszystko przegrasz.
Nie no dobra, Ty napisałeś w żartach, ale później dzieci, te o których mówiłeś zresztą ("Ale najlepsze jest to że 99% oceniających i oczerniających jest na minusie" rzucają w moją stronę inwektywami i obrażają. Właśnie dlatego, że coś tam gdzieś usłyszały ????Ej no w żartach to napisałem, a Ty mi tu na poważnie wylatujesz :grin:
Każdy wynik dodatni jest dobry i koniec tematu.
scotratez - jakoze nie czesto goscisz na forumku, a widze zaprzatasz sobie glowe glupotami, pozwole sobie rozwiac twoje watpliwosciWawo a teraz serio mam do Ciebie głęboki szczery apel.
Jeżeli rzeczywiście masz 17 tysięcy na koncie. Natychmiast te pieniądze wypłać.
Powód jest prosty.
Wkrótce wszystko przegrasz.
Bez kitu, zrobi wypłatę 17k, którą zamknie z zyskiem gdyż nie ma czasu śledzić przelewu i w ten oto sposób będzie miła na koncie 15,3k (z zyskiem 90%)Zamknie z zyskiem
jesteś mi coś w stanie powiedzieć o General Cabalerro?Jestem jeszcze
12 na oficjalnej stronie Valencii. Swoją droga cieżko było to sprawdzić samemu.Ma ktoś dokładne statystyki meczu pucharu Króla mecz Valencia - las palmas?
Pograłem over 12.5 rożnego bet rozliczył na plus a teraz widze kase zabrali i zakład odbędzie sie wisi
A ty masz ten temat dziadu? Bo mam nadzieje, ze ktos dogoni mnie ze skutecznoscia w tym sezonie z kolarstwa ????Ej no w żartach to napisałem, a Ty mi tu na poważnie wylatujesz :grin:
Każdy wynik dodatni jest dobry i koniec tematu.
Nawiązuję tylko do podśmiechujek co poniektórych z 8j itp. a sami prowadzili temat na forum i po 50 kuponach gigantyczny minus i temat zakończony.
Kuba rudzielcu odpisz na PW ????
z tego co pamietam to pisali ze Las Palmas zrobilo 13 roga i sedzia skonczyl mecz