Spoko nic nie gralem tylko tak pytam. Dla mnie te rozgrywki i ten format to nie do grania.Nie gra się tej ligi, naprawdę.
to zamykaj, paredziesiat zl mniej daja :razz:Czekaj, czekaj, to są baby ????
Dokładnie. To sparingowe gierki.Spoko nic nie gralem tylko tak pytam. Dla mnie te rozgrywki i ten format to nie do grania.
ujemny na zvezdę na dalino jestem ciekaw - pograłem dodatni na vlad expr ???? ....prnt scr zrobiłem kiedy skonczyli ????
1q wygrana, 2q wygrana
Odslonie firanke
Bardzo czesto w Korei u kobitek nie rzucaja 15pkt w 1q
na 2q @ 3.75 zlapane
Tutaj tez siedziIrytysh 3-0 @ 4.5
za 200
Hyundai @ 2 , teraz juz lekko kurs spadlDamian cos jeszcze ?
cała potęga umiejętności Tomica :;/:Tomic powinien mieć 3-0 w tb, ma 1-2 :-D
współczucie wielkiego forumowego rewolucjonisty i zarazem prekursora nowoczesnej, internetowej wymiany serdeczności z pewnością im się przyda ????Współczuję Australijczykom, że ich najlepszy tenisista to takie coś jak Tomic ????
Kurde, właśnie sobie uświadomiłem, że u nas najlepszy to Jurek ???? ???? ????Współczuję Australijczykom, że ich najlepszy tenisista to takie coś jak Tomic ????
Też tak myślę. Pozdrawiam serdecznie!współczucie wielkiego forumowego rewolucjonisty i zarazem prekursora nowoczesnej, internetowej wymiany serdeczności z pewnością im się przyda ????
musieli cos w regulaminie pozmieniać bo wczesniej tego nie widziałemujemny na zvezdę na dali
Albo cos sie u mnie spierdolilo albo kurs spadł do 1.5Hyundai @ 2 , teraz juz lekko kurs spadl