no ale 1.72 to za pewne na win a Damiano mówi o zakładzie na 3:01.72 na winmasters... szkoda zachodu
Wawo w paincie odjął sobie kilka zer, żeby nie wzbudzać podejrzeńMysle, ze nawet all in za jego 18k to niewiele jak na coś takiego
zobaczymy jak wejdą w mecz, ostatnio troszke pecha z tym overem mieliście bo w II połowce sytuacje były nawet przy dobrym kryciu.Nie zdziwię się, jak dzisiaj Gębala dostanie więcej niż te 2-3 akcje ostatnio. Niemniej jednak nawet przy tym over możliwy, ale ja już nie bawię się w analizowanie tego.
wszystko jak krew w piacho kurde, wczoraj Deportivo - Valencia 1:1. Valencia 90+3 strzela nie wiem czy ta wiadomość obiegła forumek, ale all iny szły. Oby zamknięte w porę.
2q tez siedzi
Odslonie firanke
Bardzo czesto w Korei u kobitek nie rzucaja 15pkt w 1q
na 2q @ 3.75 zlapane
a one chyba niekoniecznie gospodynie bo w tym Kazachstanie grają jakby mini turnieje 4 drużynowe i 3 mecze w 3 dni - chyba że z tymi gospodyniami to sprawdzone info w tym wypadkuBo nie byly faworytem, jak gospodynie dojda je na punkt, dwa, to normalnie ze kursy rosna, no kurcze ludzie
Na zagranicznej www dotyczacej tych rozgrywek, przeczytalem jako gospodynie, wiec mozliwe ze tak jest albo zle przetlumaczylema one chyba niekoniecznie gospodynie bo w tym Kazachstanie grają jakby mini turnieje 4 drużynowe i 3 mecze w 3 dni - chyba że z tymi gospodyniami to sprawdzone info w tym wypadku
ok - spoko ja nie neguje ???? nie sprawdzałem, nie jestem w temacieNa zagranicznej www, przeczytalem jako gospodynie, wiec mozliwe ze tak jest albo zle przetlumaczylem