superfrank
Użytkownik
Konta w następnej rundzie ma Keys/Zhang. Jak przejdzie Keys to dobre valju będzie na Brytyjkę
jutro z pskovem 747 graja. choc ruskie dzis tez wyskoczyli z linia 5.5. ale wisialo to moze 20 sekund.Jak zobaczyłem z jaką linią ruscy wyszli to mi serce żal ścisnął, że to -3 dałem płasko ????
Wielkie dzięki, ale coś mało osób chyba zwróciło na to uwagę tutaj.
To ich -8,5 z jakim wyszli o 10 wygląda nawet komiczniejutro z pskovem 747 graja. choc ruskie dzis tez wyskoczyli z linia 5.5. ale wisialo to moze 20 sekund.
Byle jaki mecz na Wielkim Szlemie przykuwa jednak większą uwagę, niż niektóre challki, więc jeśli to prawda, to Marrero nieźle się wygłupił. Swoją drogą ostatnio jest w takiej formie, że niedziwne, że szuka kasy gdzie indziej.Ile jest za wygranie turnieju takiego turnieju mix w AO? 10 tyś $?
Po co się przemęczać jak można sprzedać spotkanie w I rundzie bez problemu, nie namęczyć się, a do tego wiedzieć, że i tak do finału by się raczej nie zaszło. Spokojnie można więcej dostać od takiej mafii bukmacherskiej.
Dla mnie tu nie ma nic dziwnego. Oczywiście w czelkach łatwiej sprzedać, a z drugiej strony kto się interesował takim spotkaniem jak to ?
no i gdzie ten magiczny serwis johna :;/:w 365 promocja
over 20.5 gemow isnera to hit ????
11 minuta hehegol Fornaroliego z Australii - w Betano kurs @1.70 reszta daje po @1.55 warto jak na moje hehe
Jak zakończyła się ta promocja ?w 365 promocja
over 20.5 gemow isnera to hit