Radwańska spokojnie mogłaby dzisiaj z nimi konkurować gdyby tylko była szybsza, bo uderzają z mocą podobną do niej :mrgreen:tomic - murray grają jak panienki serwisu nie moga utrzymac :grin:
też już nie przesadzaj, mając taki serwis można zawsze i wszędzie ugrać seta z każdymPisalem, ze szybkie 3:0 bedzie, niby jak Isner mial tu seta ugrac?;d
marnujesz się tubet wczoraj jak napisałem zdjął z oferty na linii 4.5. teraz patrze a u ruskich linia 10.5 heh
Oczywiście, niektórzy za to latają do Australii co 3 miesiące, niektórzy kupują Maseratti, niektórzy tylko audi...są tacy co za wygrany hajs dymają najlepsze dziwki w mieście. Jakoś się kręciCzy wy zyjecie z bukmacherki ?
Jak tu niektórzy grają takimi stawkamiOczywiście, niektórzy za to latają do Australii co 3 miesiące, niektórzy kupują Maseratti, niektórzy tylko audi...są tacy co za wygrany hajs dymają najlepsze dziwki w mieście. Jakoś się kręci
I w tym cały problem, na wariata odbijanie tak się kończyCo do Audi to gościu grał dobrze ale źle stawkę dobrał i tyle. Podpalił sięjak to często w tym fachu bywa
Jak zobaczyłem z jaką linią ruscy wyszli to mi serce żal ścisnął, że to -3 dałem płasko ????bet wczoraj jak napisałem zdjął z oferty na linii 4.5. teraz patrze a u ruskich linia 10.5 heh