W momencie pisania posta przed meczem bylo @ 2, przy 0-1 tez @ 2 potem szybki run punktowy i kurs spadl, normalne przeciezAlbo cos sie u mnie spierdolilo albo kurs spadł do 1.5
prowadza 8-2 to musial spascAlbo cos sie u mnie spierdolilo albo kurs spadł do 1.5
teraz już tak. przed rozpoczeciem bylo @2Albo cos sie u mnie spierdolilo albo kurs spadł do 1.5
Stepinski to Widzewiak z krwi i kosci, wiadomo ze i takze za Ruchem. Czuje u Niebieskich dobrze wiec nie chcial isc, prosteHaha teraz czytam ze biedaki z Ruchu nie póściły Stepińskiego do kolejorza za bańke euro
a potem płacz ze nie mają hajsu i ledwo wiążą koniec z końcem ????
nie wiadomo kto głupszy, Lech czy RuchHaha teraz czytam ze biedaki z Ruchu nie póściły Stepińskiego do kolejorza za bańke euro
a potem płacz ze nie mają hajsu i ledwo wiążą koniec z końcem ????
zagraj sobie 0-3, Kale dzisiaj bez formy bedzie izziJuż ogarnolem ze grają
Chyba tak, ale dzisiaj powinna zakończyć karierę. Keys jednak najlepsza z dotychczasowych rywalekcałe forum na Zhang? ????
dokładnie to samo pomyślałem ????nie wiadomo kto głupszy, Lech czy Ruch
im za dobrze idzie w tym sezonie , jeszcze bez Sancheza się polepszylo co jest na prawde dziwne ????KAL prezentuje teraz poziom Worków albo KB Stars ????
Pogranezagraj sobie 0-3, Kale dzisiaj bez formy bedzie izzi
No pisalem zeby nie szalec ze stawka, ale to co dzisiaj KALe robia, to wola o pomstwe do nieba :grin:Z tym 3:0 to nie szalejcie ze stawką bo koreańska liga jest overową ligą.