maroon
Użytkownik
jakby ciebie Stepanek ruchał po 8 godzin dziennie to też byś miał nastroje ????Vaidisova też swoje potrafiła wypłakać i histeryzować. ????
jakby ciebie Stepanek ruchał po 8 godzin dziennie to też byś miał nastroje ????Vaidisova też swoje potrafiła wypłakać i histeryzować. ????
nie pamietam czy z fonfe ale on z polową forumka zadzieral ????zapomniałem o nim hehe
był w opozycji do milicji i skończyło się kołchozem
on z fonfe też zadzierał?
Maciuś, weź mnie nie rozśmieszaj ???? Dopierdalasz się do mnie bez powodu, nie podajesz żadnych argumentów, a jeszcze będziesz się czepiał mojej retoryki na forum bukmacherskim? Poważny jesteś? Chyba bardzo poważnie traktujesz to miejsce, więc ok, rozwijaj się, pisz dużo "merytorycznych" analiz jak Anderson Silva i zajdziesz daleko.Wypowiedź na poziomie Seby z gimbazy. :]
Przez Stepanka skończyła karierę. ???? Kvitova po rozstaniu z nim też miała załamanie. ????jakby ciebie Stepanek ruchał po 8 godzin dziennie to też byś miał nastroje ????
mógłbym ją asekurować ????
Oj zadzierał, pajac ????nie pamietam czy z fonfe ale on z polową forumka zadzieral ????
"I'm good from behind" hahahaha ????mógłbym ją asekurować ????
Skwituje to tym, bo brak słów ????Maciuś, weź mnie nie rozśmieszaj ???? Dopierdalasz się do mnie bez powodu, nie podajesz żadnych argumentów, a jeszcze będziesz się czepiał mojej retoryki na forum bukmacherskim? Poważny jesteś? Chyba bardzo poważnie traktujesz to miejsce, więc ok, rozwijaj się, pisz dużo "merytorycznych" analiz jak Anderson Silva i zajdziesz daleko.
najlepsze że najwięcej reputy z niekolorowych ma szakal ????dawczan na 11 miejscu
haha przypomniałem sobie typa ????
Ano wlasnie :d Ale ogladam i az Svindal musial sie wywalic, by tam cos zrobic :grin:żniwo jednego zakretu ????
????najlepsze że najwięcej reputy z niekolorowych ma szakal ????