Wie ktoś gdzie najlepiej wziąść w necie pożyczkę i spłacać ją w ratach miesięcznych ? Niestety miałem odłożone pieniądze na samochód i utopiłem u buka, a musze niestety kupić. Doradźcie coś.
Wie ktoś gdzie najlepiej wziąść w necie pożyczkę i spłacać ją w ratach miesięcznych ? Niestety miałem odłożone pieniądze na samochód i utopiłem u buka, a musze niestety kupić. Doradźcie coś.
Charvatova i Werka na 0 ???? ok wiem że tego nie powtórzą na drugim strzelaniu ????
Goessner też na zero jak nie zdupcy stojki to Niemki znowu bedą wysoko
???? Jeżeli to nie Golf 2 to w każdym banku w którym trzymasz / trzymałeś swoje środki pieniężne regularnie przez dłuższy czas na którym masz wpływy >4k miesięcznie easy. A jak Golf 2 to zadzwoń do bociana, jak już ktoś Ci wcześniej radził.
witam ????
nie pisalem, bo typ grany przed pojsciem na sniadanie na poczatku 3 seta, przychodze wracam, patrze i......
mozna byli zlapac za @ 4,00 jeszcze 3 pilki przed moim zagraniem...