macias00
Użytkownik
Pamiętam jak z Fonfe się cisnęli. ???? Aż w końcu ktoś wstawił zdjęcie Dawczana, bo jakiś stalker znalazł go na necie.Dawczan ma więcej postów niż dawid pińcet
????
Pamiętam jak z Fonfe się cisnęli. ???? Aż w końcu ktoś wstawił zdjęcie Dawczana, bo jakiś stalker znalazł go na necie.Dawczan ma więcej postów niż dawid pińcet
????
???? ????"I'm good from behind" hahahaha ????
dlatego spróbujemy 2 set Gavrilova @3.4Carla medical i wygląda poważnie
właśnie nie, tylko skróty z ostatnich dwóch spotkań i jestem bliski over+bts postawić????
ogladales ostatnio Chelsea bo bym armatki pogral?
i kłótnie ustałyAż w końcu ktoś wstawił zdjęcie Dawczana, bo jakiś stalker znalazł go na necie.
Zdjęcie Dawczana gdzieś widziałem to ???? Ciekawe jak łowca leszczy Fonfe wygląda. ????i kłótnie ustały
zdjęcie fonfe też jest łatwo trafić
w sumie to sobie właśnie mniej więcej tak wyobrażałem tych forumowych mędrców ????
to kiedyś stoimy z kumplem w kolejce po kebsa i gość przed nami, angol, zamawiał kebsa i powiedział do gościa, który się przyuczał przy turasach, że chce z chicken, a ten "uczeń" do turasa że gość chce kitchen, a turas nie czai, ten znowu, że kitchen ????"I'm good from behind" hahahaha ????
Skwituje to tym, bo brak słów ????
jak się zwie?na pierwszej zmianie u Włoszek w biathlonie, zajebista :wink:
zeby się nie zapędziła na karną runde bo ona tak lubi ????Gwzidoń jak pędzi ????
Buleczka gra armatki trzeba mu zaufacwłaśnie nie, tylko skróty z ostatnich dwóch spotkań i jestem bliski over+bts postawić
chociaż jak wczoraj oba mecze które oglądałem były dobre to dziś pewnie będzie 0-0 :razz:
i kłótnie ustały
zdjęcie fonfe też jest łatwo trafić
w sumie to sobie właśnie mniej więcej tak wyobrażałem tych forumowych mędrców ????
To się nazywa ''fatalne przejęzyczenie''. ????to kiedyś stoimy z kumplem w kolejce po kebsa i gość przed nami, angol, zamawiał kebsa i powiedział do gościa, który się przyuczał przy turasach, że chce z chicken, a ten "uczeń" do turasa że gość chce kitchen, a turas nie czai, ten znowu, że kitchen ????
Vittozzijak się zwie?
3miejsceszwajcarki sa faworytkami na 1. zmianie? heheh ja gram na Czeszke po 7,00 ????