berciq89
Użytkownik
z dzialu siatki kojarze tego typa on zawsze ładuje na pałe na underdogów ????ładuj ripostę, bo jeszcze ktoś to kupi.
szkoda go poprawiać bo nikt tego nie lyknie grać na polki z niemkami ????
z dzialu siatki kojarze tego typa on zawsze ładuje na pałe na underdogów ????ładuj ripostę, bo jeszcze ktoś to kupi.
Wypowiedź na poziomie Seby z gimbazy. :]idz sobie zwal do niemki, jezeli to lubisz ????
myslenie to swinia wylaczyla bo zamiast kalkulowac to biegala do kazdej pilki jak typowa swinia do koryta, majac duze braki fizyczne. przegrala na wlasne zyczenie i zamiast kreczowac to odwalala cyrk, wiec mi jej wcale nie szkoda.
Wybrałem H2H. Jak podium to tylko 3 miejsce i są spore szanse. 1 i 2 dla Norwegii i Rosji raczej zarezerwowane. Kurs nieco wyższy i też można próbować.a co sądzisz o becie
włosi top3?
rogerfede93Wybrałem H2H. Jak podium to tylko 3 miejsce i są spore szanse. 1 i 2 dla Norwegii i Rosji raczej zarezerwowane. Kurs nieco wyższy i też można próbować.
Amerykanki 2 miejsce. Mają równy skład, a dzisiaj Stephen ładnie poszła.
Prędzej Konar25 pokaże Ci screena z workiem pieniędzy niż się dowiesz.rogerfede93
to jak z tą siatką będzie ? bo becik niedługo a chce się skonsultować z kimś kto ogarnia temat
chodzi o mecz
Al Khor - Al-Wakra
pozdrawiam
Na Arabach się nie znam. Raz czy dwa coś postawiłem po niższej stawce na podstawie statystyk.rogerfede93
to jak z tą siatką będzie ? bo becik niedługo a chce się skonsultować z kimś kto ogarnia temat
pozdrawiam
ok dziękuje za odpowiedzNa Arabach się nie znam. Raz czy dwa coś postawiłem po niższej stawce na podstawie statystyk.
Diggins to ma formę znakomitą. Natomiast Oestberg wypracowała te 30sek, a reszta dziewczyn sobie trzyma.
http://forum.bukmacherskie.com/statskto ma najwiecej repy na forumku?
z Mladenovic wytrzymała presje.Gawriłowa ma idealny wręcz potencjał histeryczki, porównywalny chyba tylko ze Zwonariewą.. raz nie utrzyma serwu i już sam seci poleci, a w 3 to wszystko może być.
Hehe szybko się zaczęło ????0-6 2-2
Suarez @4.00?
Gawriłowa ma idealny wręcz potencjał histeryczki, porównywalny chyba tylko ze Zwonariewą.. raz nie utrzyma serwu i set już sam poleci, a w trzecim to wszystko może być.
kobita legenda ????0-6 2-2
Suarez @4.00?
Gawriłowa ma idealny wręcz potencjał histeryczki, porównywalny chyba tylko ze Zwonariewą.. raz nie utrzyma serwu i set już sam poleci, a w trzecim to wszystko może być.