alves94
Użytkownik
ja pobralem po 5,5 na poczatku seta zara zamykam
ja pobralem po 5,5 na poczatku seta zara zamykam
raczej mozgu bo symulka pieknaNishikori gra z kontuzją nadgarstka czy to nic poważnego ?
Lubie kitajca, ale chyba już po jego sukcesach ???? Co turniej to krecz, kontuzja za kontuzją, szkoda bo wszysycy wiemy jakie Japończycy mają serce do walki.Teraz to po prostu Kei robi takie dziecinne błędy, że nadgarstek nie ma z tym nic wspólnego. Ustawia się do piłek po prostu jakby pierwszy raz grał w tenisa
Przegrają!!! uważajcie na pelikany ????Pelikany lokomotywka
od wczoraj mi się wydaje, że źle były/są wystawione kursy u Gavrilovej. brałeś coś z tego meczu?Jak siekiera pogra to nawet wyższa linia +5,5 gemów idzie do śmieci. ;]
Mladenovic.od wczoraj mi się wydaje, że źle były/są wystawione kursy u Gavrilovej. brałeś coś z tego meczu?
Super zdrzemnę się jeszcze.UPDATE: Mecze na kortach zewnętrznych nie przed 4:30.
Nie rób nadziei co niektórym Dzisiaj nie pograją i tyleUPDATE: Mecze na kortach zewnętrznych nie przed 4:30.
Ok, dzieki.tez tak mialem , jutro do godz 12 bedzie na mb
Ale Goffin jest słabszy kondycyjnie, ostatnio padł właśnie na US Open z Bautistą, rządził i dzielił 2-0 i padł, padł aż skreczował.Thiem na zmęczone bardziej wyglada