kreczowal nie bedzie, ale ze wtopi tego seta to mur betonZawsze jak na żółtego postawię to nagle mu się coś dzieje, do tego pograne na betssonie więc jak mi kreczuje to wtopa ????
Przecież ci sędziowie w tym roku w Melbourne to jakaś parodia. U kobiet obejrzałem tyle meczy to auty takie, że druga piłka by się zmieściła. ????jaki gruby aut a sędziowie nic ???? żeby nie bylo challange to by BP w takim ważnym momencie mu przepadł
powiedział , oddałeś mi punkt po dżentelmeńsku to ja ci oddam całego seta ????Goffin co gema teraz oddał ???? Thiem wystarczyło, że serwis przebijał
może aborygenów zatrudnili i nie ogarniają tematu ????Przecież ci sędziowie w tym roku w Melbourne to jakaś parodia. U kobiet obejrzałem tyle meczy to auty takie, że druga piłka by się zmieściła. ????
ogarna Lebrony? czy mecz mocno overowy bez difensuuu ????
On akurat jest z tych zawodników co kreczuja.kreczowal nie bedzie, ale ze wtopi tego seta to mur beton
po połowie Cavs zaczną grać akcje do końca zegara :grin:ogarna Lebrony? czy mecz mocno overowy bez difensuuu ????
tempo nawet, oczywiście Cavs buraczany w offense zwalniają bo nie wiedza co grać, już w sumie wyłączyłem bo oglądać się nie da ????ogarna Lebrony? czy mecz mocno overowy bez difensuuu ????
no granie run&gun z taka ekipa jak Clippersi co moga szybko pokarac głupie by byłotempo nawet, oczywiście Cavs buraczany w offense zwalniają bo nie wiedza co grać, już w sumie wyłączyłem bo oglądać się nie da ????