>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Zawsze jak na żółtego postawię to nagle mu się coś dzieje, do tego pograne na betssonie więc jak mi kreczuje to wtopa ????

alves94 560

alves94

Użytkownik
Tak z innej beczki. Duzo osob pisalo, ze becik limituje za ITFY. Zalezne jest to od wysokosci wygranych czy od stawek? Jakie musza byc wygrane/stawki, zeby byl limit i w jakim przedziale czasowym ewentualne wygrane? Grubaski w przeciagu 1 dnia, tygodnia?

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
jaki gruby aut a sędziowie nic ???? żeby nie bylo challange to by BP w takim ważnym momencie mu przepadł
Przecież ci sędziowie w tym roku w Melbourne to jakaś parodia. U kobiet obejrzałem tyle meczy to auty takie, że druga piłka by się zmieściła. ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Przecież ci sędziowie w tym roku w Melbourne to jakaś parodia. U kobiet obejrzałem tyle meczy to auty takie, że druga piłka by się zmieściła. ????
może aborygenów zatrudnili i nie ogarniają tematu ????

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Tak jak przypuszczalem, ze to bedzie mecz parodia ???? Kurs na Goffina byl grubo przesadzony, tak jak pozniej na Thiema po 1 secie.

weed233 854

weed233

Użytkownik
tempo nawet, oczywiście Cavs buraczany w offense zwalniają bo nie wiedza co grać, już w sumie wyłączyłem bo oglądać się nie da ????
no granie run&amp;gun z taka ekipa jak Clippersi co moga szybko pokarac głupie by było

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom