>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
no granie run&amp;gun z taka ekipa jak Clippersi co moga szybko pokarac głupie by było
no ja wiem wiem, nawet o tempo mi nie chodzi, tyle, że oni nawet jak graja do końca zegara to nie mają pomysłu i idzie do LeBrona, albo Kyrie penetruje, ewentualnie J.R. odpala tróje

niverx 162

niverx

Użytkownik
tempo nawet, oczywiście Cavs buraczany w offense zwalniają bo nie wiedza co grać, już w sumie wyłączyłem bo oglądać się nie da ????
to az nie wiem czy wlaczac ???? znajac zycie i moje ostatnio szczescie to przegrają ????

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Taka pięciosetówka dłuższa w wykonaniu Thiema i Goffina by mogła być, tak żeby trochę pograli w tym ostatnim secie i żeby trochę dramatyzmu w końcu było.
Jak Garcia tak leci z Nishikorim w tym secie to mu musi coś być na bank.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Bardzo fajny mecz panowie tworzą, świetnie się to ogląda, ale po samym przebiegu (wyniku) to to jest WTA i to z tych najbardziej psychicznych regionów należących do Bacsinszky, Lisicki i Strycovej.

bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Wierze w Goffina, koleś ma cela jak mało kto, owszem 1szy set to wypadek przy pracy Thiema, ale mam nadzieje że 3-1 dla belga ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Teraz to po prostu Kei robi takie dziecinne błędy, że nadgarstek nie ma z tym nic wspólnego. Ustawia się do piłek po prostu jakby pierwszy raz grał w tenisa :p

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
1.53 na Nishikoriego przy stanie 1:0 w setach dla niego i 1:5 w plecy jak jest na całorocznym to wiedz, że coś się dzieje przy wyjściowym 1.10.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom