To ja podam najświeższy przykład, bo z Davis Cupu, gdzie potrafił wrócić z 0:2 z Edmundem i kondycyjnie właśnie wygrał ten mecz, bo Brytol padł.Ale Goffin jest słabszy kondycyjnie, ostatnio padł właśnie na US Open z Bautistą, rządził i dzielił 2-0 i padł, padł aż skreczował.
Pamietam, że podobnie było też w zeszłym roku jak grał z Kolbą.
Brytol nie padł tylko przestał trafiać każdą piłkę po liniach, a to jest bardzo duża różnica, bo na początku grał tak, że Goffin mógł co najwyżej popatrzeć.To ja podam najświeższy przykład, bo z Davis Cupu, gdzie potrafił wrócić z 0:2 z Edmundem i kondycyjnie właśnie wygrał ten mecz, bo Brytol padł.
Thiema ciężko zweryfikować, bo grał tylko dwie 5 setówki (1/1 bilans)
Mecz z Bautistą z USO słaby przykład, bo był Goffin po wyniszczających 5 setach z Berankisem gdzie też wygrał mecz właśnie tym, że rywal padl kondycyjnie
dokładnie.Brytol nie padł tylko przestał trafiać każdą piłkę po liniach, a to jest bardzo duża różnica, bo na początku grał tak, że Goffin mógł co najwyżej popatrzeć.
to kontruj2.4 macie na przelamanie Bencic. Mysle ze mozecie zaladowac, spore valju patrzac na moje fatum
No, ale przecież było to też skutkiem tego, że opadł zupełnie sił w drugiej części meczu i dlatego nie trafiałBrytol nie padł tylko przestał trafiać każdą piłkę po liniach, a to jest bardzo duża różnica, bo na początku grał tak, że Goffin mógł co najwyżej popatrzeć.
Podbije do Pussyego, to nawet znizke wylapie i jeszcze zamiesza w kotleThiem ty człowieku graj a nie się rozglądasz jakbyś dziewczyny szukał.
Jak nie wygrasz to nie będzie dolarów, a jak nie będzie dolarów to i tak nie zamoczysz.
pograł agresywnie 2 seta a teraz znowu oddaje inicjatywęThiem jak będzie na środek grał non stop z Goffinem to nie ma czego szukać nawet w tym meczu.