maroon
Użytkownik
duch analysta zawsze będzie krążył nad HP ???? tak samo jak Avicci AKA Jazziri i Bankroll aka ,,to że pożyczam od starych to nie znaczy że im oddaje''zapachniało klasykiem ????
duch analysta zawsze będzie krążył nad HP ???? tak samo jak Avicci AKA Jazziri i Bankroll aka ,,to że pożyczam od starych to nie znaczy że im oddaje''zapachniało klasykiem ????
a mi się wydaje ze zostanie zutylizowany dość szybko ????Jak myślicie, Johnson powalczy dzisiaj z Palaczem?
bo mi się wydaje, że tak
polski tenisista się połamał czy janowicz?Jurek z Frytką cały mecz trzymają pewnie serwis i przy 5:6 się lamią do zera ????
Fryta. Dwa świetne returny Soaresa i 2 banalne błędy Frytki. Jurek nie dotknął piłki w tym gemiepolski tenisista się połamał czy janowicz?
Ferrer zlekceważy, przed meczem weźmie jeszcze parę buchów i się później zdziwia mi się wydaje ze zostanie zutylizowany dość szybko ????
???? skąd ty te dojebane gify bierzesz najpierw ten ze Stepankiem teraz toFerrer zlekceważy, przed meczem weźmie jeszcze parę buchów i się później zdziwi
a przynajmniej chciałbym, żeby tak było, bo nudno by się patrzyło na 3:0 Ferrera
na luzie zrobi ???? przecież 13 pkt tylko póki cokierwa, rano linia na Bosha ponoc 19.5 była to nie ruszałem nic, zrobił 20 i pewnie baza ????
klasyk podniesionej linii
dokładnie , Herberta od czasów jak szalał w chalkach obserwuje i to jest ten typ zawodnika . Jak idzie to potrafi cuda wyprawiać , ale jak panika się wkrada to kaleczy strasznieHerbert już ma typowy zjazd to samo co zawsze w singlu. Nie idzie i nie potrafi się z tego podnieść. Tak proste błędy, że nawet Jurek by tego nie zrobił
Chłopak naprawdę powinien się wybrać do psychologa, bo w tenisa grać potrafi, ale łeb mu się gotuje strasznie jak nie idzie
większość z TT albo z for anglojęzycznych???? skąd ty te dojebane gify bierzesz najpierw ten ze Stepankiem teraz to
na luzie zrobi ???? przecież 13 pkt tylko póki co