>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Nie wierzę w to ***** co się dzieje tam w Orlando. Nie widziałem chyba w tym sezonie bardziej zjebanego meczu. Ta utrata 19 pktow przewagi, ta koncowka gdzie walker traci pilke, payton mu ja oddaje, walker bierze time outa. Oladipo, który szuka faulu a z przypadku trafia trójkę. This shit is crazy.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Nie wierzę w to ***** co się dzieje tam w Orlando. Nie widziałem chyba w tym sezonie bardziej zjebanego meczu. Ta utrata 19 pktow przewagi, ta koncowka gdzie walker traci pilke, payton mu ja oddaje, walker bierze time outa. Oladipo, który szuka faulu a z przypadku trafia trójkę. This shit is crazy.
czy ten nick jest na cześć Chrisa Wilcoxa ???? ?

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Mahuty z 4:3 z przełamaniem topią seta 4:6 ???? i to w mega frajerski sposób, bo zaraz znowu mieli szansę przełamać przy 4:4 i Herbert zmaścił banalną piłkę
4 gemy pod rząd stracić z Busto w deblu ???? szacun

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Bogu bukmacherki wiem, że często nadużywam Twojej cierpliwośći, ale proszę Cię dziś, ostatni raz, niech Orlando Magic wygrają ten mecz.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Bogu bukmacherki wiem, że często nadużywam Twojej cierpliwośći, ale proszę Cię dziś, ostatni raz, niech Orlando Magic wygrają ten mecz.
Musisz złożyć ofiarę z 5 złotych na przegrane Miami ???? wtedy wejdzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom