>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
grywasz w csa czarnuchu?
nie dla mnie tam za szybko akcja się dzieje ????
jak ze mną ktoś w fife zagra w turnieju to się wkurrwi lekko jak zaczne klepać w środku , cierpliwość podstawa
w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku obrony i Valeronem w pomocy , klepie kolesi 80 % posiadana ????

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

jak ze mną ktoś w fife zagra w turnieju to się wkurrwi lekko jak zaczne klepać w środku

w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku i klepie kolesi 80 % posiadana ????
2K masz? bo bym cie rozniósł moim Milwaukee ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
2K masz? bo bym cie rozniósł moim Milwaukee ????
mam 2015 ale jak chcesz to kupie 16 i cię sprowadzę na ziemie :cool:
Seweryn pamiętasz nasz forumowy turniej w NBA jak graliśmy i Korver dokończył comeback Hawks rzutem za 3 na 1.9 sekundy do końca ???? ?

magician 2,9K

magician

Użytkownik

jak ze mną ktoś w fife zagra w turnieju to się wkurrwi lekko jak zaczne klepać w środku , cierpliwość podstawa

w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku i klepie kolesi 80 % posiadana ????
????
to przy takich meczach zawsze w fifie online dostawałem wylewu prawie. najgorzej jak Brazylię brali albo Barcę i po strzeleniu bramki już klepali do końca, nawet jak bramka w 5. min ????

alves94 560

alves94

Użytkownik

w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku obrony i Valeronem w pomocy , klepie kolesi 80 % posiadana ????

weed233 854

weed233

Użytkownik
Mavs jaki ball movement piekny ???? jednak nawet taką kadrą, co przed sezonem dawali im miejsca 10-14 dają rade i z dobrym coachem pewnie po playoffy pewnie polecą

N 291

nalogowiec-108173

Użytkownik

Daj mi szansę zagrania z Tobą jutro sparingu ???? pyknę Realem i zweryfikuje to czy dobrze klepiesz czy oddajesz piłkę i się podkładasz pod kontry :p

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
????
to przy takich meczach zawsze w fifie online dostawałem wylewu prawie. najgorzej jak Brazylię brali albo Barcę i po strzeleniu bramki już klepali do końca, nawet jak bramka w 5. min ????
teraz nie da się tak klepać jak się ne potrafi ???? tak niedokładne podają zawodnicy że kontre łatwo dostać jak pressng jest
ale jak Pirlo kręci kółeczka to luzik ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Daj mi szansę zagrania z Tobą jutro sparingu ???? pyknę Realem i zweryfikuje to czy dobrze klepiesz czy oddajesz piłkę i się podkładasz pod kontry :p
???? na takich gości co grają Realem to ja biorę Juventus , jedna konterka i wypierdalanie piłki po autach przez cały mecz i włoskie catenachio ???? 5 w obronie Chiellini , Barzagli , Bonucci na środku i nikt nie przejdzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom