magician
Użytkownik
grywasz w csa czarnuchu?swoją drogą to zielak ładnie kosi w Fifke póki co ???? 2 mecze i 11 goli
kurs na jego wygraną w turnieju 3.00
@down
o kurva ????
grywasz w csa czarnuchu?swoją drogą to zielak ładnie kosi w Fifke póki co ???? 2 mecze i 11 goli
kurs na jego wygraną w turnieju 3.00
Ted się ucieszy. Pozdrawiam.ja jak wygram to i tak kasę powiem żeby wysłali na jakiegoś chore dziecko
nie dla mnie tam za szybko akcja się dzieje ????grywasz w csa czarnuchu?
2K masz? bo bym cie rozniósł moim Milwaukee ????nie dla mnie tam za szybko akcja się dzieje ????
jak ze mną ktoś w fife zagra w turnieju to się wkurrwi lekko jak zaczne klepać w środku
w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku i klepie kolesi 80 % posiadana ????
mam 2015 ale jak chcesz to kupie 16 i cię sprowadzę na ziemie2K masz? bo bym cie rozniósł moim Milwaukee ????
czekam ????mam 2015 ale jak chcesz to kupie 16 i cię sprowadzę na ziemie
Seweryn pamiętasz nasz forumowy turniej w NBA jak graliśmy i Korver dokończył comeback Hawks rzutem za 3 na 1.9 sekundy do końca ???? ?
????nie dla mnie tam za szybko akcja się dzieje ????
jak ze mną ktoś w fife zagra w turnieju to się wkurrwi lekko jak zaczne klepać w środku , cierpliwość podstawa
w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku i klepie kolesi 80 % posiadana ????
nie dla mnie tam za szybko akcja się dzieje ????
jak ze mną ktoś w fife zagra w turnieju to się wkurrwi lekko jak zaczne klepać w środku , cierpliwość podstawa
w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku obrony i Valeronem w pomocy , klepie kolesi 80 % posiadana ????
Daj mi szansę zagrania z Tobą jutro sparingu ???? pyknę Realem i zweryfikuje to czy dobrze klepiesz czy oddajesz piłkę i się podkładasz pod kontrynie dla mnie tam za szybko akcja się dzieje ????
w ulitmate team kupiłem Pirlo i skład weteranów z Yepesem na środku obrony i Valeronem w pomocy , klepie kolesi 80 % posiadana ????
???? ((rzutem za 3 na 1.9 sekundy do końca ?
teraz nie da się tak klepać jak się ne potrafi ???? tak niedokładne podają zawodnicy że kontre łatwo dostać jak pressng jest????
to przy takich meczach zawsze w fifie online dostawałem wylewu prawie. najgorzej jak Brazylię brali albo Barcę i po strzeleniu bramki już klepali do końca, nawet jak bramka w 5. min ????
???? na takich gości co grają Realem to ja biorę Juventus , jedna konterka i wypierdalanie piłki po autach przez cały mecz i włoskie catenachio ???? 5 w obronie Chiellini , Barzagli , Bonucci na środku i nikt nie przejdzieDaj mi szansę zagrania z Tobą jutro sparingu ???? pyknę Realem i zweryfikuje to czy dobrze klepiesz czy oddajesz piłkę i się podkładasz pod kontry