Ja umiem, ale nie w tą fife ???? łącznie z dzisiejszymi meczami, grałem może 10 razy w tą edycje ????myślisz że po co ten bonus bet365 daje ????
żeby kasować takich graczy co sobie ,,dorzucą jeszcze ze 2 debelki po 1.10'' ????
Rambo grać nie umie i tak odpadnie ????
cycki sie lepiej sprzedaja ????Ehhh, co ten eurosport ma, ze na 1 ciagle babki pokazuja. Sa 2 fajne mecze u facetow, a oni wiecznie laski na 1 rzucaja...
nie było Suareza ? popatrzę czy da się to zmienić jakośJa umiem, ale nie w tą fife ???? łącznie z dzisiejszymi meczami, grałem może 10 razy w tą edycje ????
trochę byłem załamany jak odpaliłem urugwaj a tam nie mialem suareza..nie wiem o co chodzi ;]
PS. Gramy na składach online ta?
Wiadomka liczy się zabawa przede wszystkim, w turnieju na poważnie to wystartuje sobie za tydzień jak mam mistrzostwa powiatu w Fife15nie było Suareza ? popatrzę czy da się to zmienić jakoś
chodzi o zabawe jak ktoś troszkę lepszy team ma to mało ważne , jak ktoś dobrze gra to ogarnie i Kanadą
ja jak wygram to i tak kasę powiem żeby wysłali na jakiegoś chorego dzieciaka
a to jutro sobie popatrzę jak znajdę czasMusisz poszukać opcji zmiany składu czy coś w Ustawieniach, Suarez będzie do powołania :razz:
domachowska miala :grin::grin:Zeby jeszcze byly cycki na tym korcie ????
Szczerze mowiac dla cyckow, to juz lepiej Paesa puszczac niz WTA ????
No cos tam sie wyklulo ????domachowska miala :grin::grin:
NBA :grin:Orlando...