a z kim ma grac? vaselina i i pedofil benetu to takie same scierwo plugawe jak herbertJa sie dziwie temu mahutowize gra z takim go*nem
a z kim ma grac? vaselina i i pedofil benetu to takie same scierwo plugawe jak herbertJa sie dziwie temu mahutowize gra z takim go*nem
a właśnie, co oni tam zrobili dzisiaj, bo jakieś posty na fb widziałem, ale nie chciało mi się sprawdzaćsolidaryzuje się z virtusami ????
zagrali jak warzywa i odpadli ????a właśnie, co oni tam zrobili dzisiaj, bo jakieś posty na fb widziałem, ale nie chciało mi się sprawdzać
Pieprzycie, bo typ nie wszedł, a nikt nie potrafi byc chociaż trochę obiektywny. Herbert nie raz ciągnął ten debel. Finał USO chociażby. Świetnie się do debla nadaje i super się z Nico uzupełniają, więc jak ktoś ogląda jego pierwszy mecz deblowy to się nie wypowiadac lepiej wcale :;/:a z kim ma grac? vaselina i i pedofil benetu to takie same scierwo plugawe jak herbert
Za to Isner za swój bh powinien iść do kryminałua Bagieta robi coś oprócz kozłowania?
nie no nie mogę patrzeć na ten fh Lopeza, po meczu niech idzie na ściankę i poodbija jak amator ze 3 h ????
nie walcz z wiatrakamiPieprzycie, bo typ nie wszedł, a nikt nie potrafi byc chociaż trochę obiektywny.
hehe a miałem już wrzcać
Valanciounas pomógł ????Bosh ! ????
no on prawie zawsze słabo gra w polu z Lopezem, panicznie boi się jego slajsówZa to Isner za swój bh powinien iść do kryminału
niech bedzieVegas puściło instrukcje że handi ma być niepokryte w Toronto