maroon
Użytkownik
znowu Deron kaci ? bo dopiero podlączyłemMavs co za kocury to są w crunch
znowu Deron kaci ? bo dopiero podlączyłemMavs co za kocury to są w crunch
wiem właśnie włączyłem akurat na ostatnią akcjeDirk wide open trójka nie wpadła dobry fart mieli
dzien jak codzien ???? Deron w crunch w tym sezonie mocna czołówkaznowu Deron kaci ? bo dopiero podlączyłem
no parę razy widziałem jakie cuda wyczyniał , aż się dobre czasy Jazz przypominają jaki rozpierdol robił wtedydzien jak codzien ???? Deron w crunch w tym sezonie mocna czołówka
ja chciałem zacząc dopiero tam grać ????ktoś pogrywa na pokerstarsie i chce trochę zarobić?
z całym szacunkiem, ale mam misje dla prawdziwych rekinów, fishkom ???? ????ja chciałem zacząc dopiero tam grać ????
nie no ja to w pokerka to jestem Janusz ????z całym szacunkiem, ale mam misje dla prawdziwych rekinów, fishkom ???? ????
wal śmiałoktoś pogrywa na pokerstarsie i chce trochę zarobić?
w tych turniejach to płacisz 50 $ tylko , zająłeś dobre miejsce i 2 k dostałes ? na tej zasadzie ?wal śmiało
nie czuje się jakiś pro, ale jakieś tam pojęcie mam, coaching też w pewnym czasie był brany
http://pokerprolabs.com/makuf95/pokerstars już nie gram na starsach, przeniosłem sie na party ale zawsze mogę wrócić ????
jak się gra mtt to z reguły gra się kilka turniejów na raz.w tych turniejach to płacisz 50 $ tylko , zająłeś dobre miejsce i 2 k dostałes ? na tej zasadzie ?
z całym szacunkiem, ale mam misje dla prawdziwych rekinów, fishkom ???? ????